blazej142 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 @eathan Jest to stabilne? Podstawa jest dość mała powierzchnią i nie wiem czy nie będzie się bujała? Bo nie mam możliwości przykręcenia jej no ciężkiego kołka czy podłogi, a jak przykręce do stołu w salonie to zona mnie zatłucze
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Jest sam z siebie dość ciężka i stabilnaZawsze możesz przykręcić do szerszej deski np o powierzchni kwadratu i będzie gitara
eathan Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 10 minut temu, blazej142 napisał: @eathan Jest to stabilne? Podstawa jest dość mała powierzchnią i nie wiem czy nie będzie się bujała? Bo nie mam możliwości przykręcenia jej no ciężkiego kołka czy podłogi, a jak przykręce do stołu w salonie to zona mnie zatłucze Moim zdaniem jest stabilniejsza od tych modeli, które proponujesz.
Rowerowa Szajba Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Osoby które maja i centrowały na tej centrownicy koła od bitula czy wszystko z nia w porżadku?? Pokrętła i inne elementy czy wszytko z nimi jest ok?? W tym momencie stac mnie tylko na to podstawowe bez zegarów i dodatkowych elementów. https://bitul.pl/pl/p/CENTROWNICA-ROWEROWA-TS001/110
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Tak jest spokoZrobiłem na niej kilkanaście kół i wszystkie jeżdżą nawet udało mi się kilka poprawić po próbie centrowania.Nawet masz tutaj zegary z mocowaniami które sam zrobiłem
Rekomendowane odpowiedzi