djski24 Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Mam rower Gianta i mam w nim amortyzatory SR SUNTOUR ale nie mają one regulacji. Czy da się kupić i dołożyć do niego regulacje ? Jeśli tak to proszę o link do aukcji gdzie można to kupić Z góry dziękuję? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Zbyt mało informacji o amortyzatorze dajesz, i nie masz tam dwóch amortyzatorów lecz jeden z dwoma lagami, bez regulacji. Wątpię czy cokolwiek będzie opłacało się tam dokładać, a nawet wątpie czy cokolwiek się da wymienić . Na 99% taniej wyjdzie jak wymienisz ten uginacz na jakiś lepszy amortyzator. P.S. Wypadało by napisać co to za typ roweru, jaka rama, wrzucić fotki, będzie coś łatwiej pomóc. Nie mam kryształowej kuli ;-) aktualnie jest w serwisie Odnośnik do komentarza
djski24 Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Czyli po prostu polecasz wymienić cały amortyzator na nowy ? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Wrzuć zdjęcia, to Ci więcej będę w stanie podpowiedzieć tak ja jak i pewnie inni userzy forum. Ale raczej tak, takie modyfikacje w przypadku Suntoura tak niskiego modelu (wnioskuję to po braku regulacji) jest to nieopłacalne. Odnośnik do komentarza
djski24 Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Bardzo dziękuję ☺? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 szkoda , że nie podałeś modelu tego amora, brak regulacji -czyżby jakiś model z serii M? Myślę że jak już chcesz wymienić to warto rozważyć xcr powietrznego lub raidona . Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 samuel_87 no na razie to nie wiemy co to za rower, na jakim kole, jak użytkowany. Odnośnik do komentarza
djski24 Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Jest to model SR SUNTOUR X.C.T. *ze skokiem 75 mm Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Jest to model SR SUNTOUR X.C.T. *ze skokiem 75 mmNie da się z niego nic wycisnąć. Jedynie wymiana.Rozumiem, że koło ma 26"?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
djski24 Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Tak. Ma koło 26 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Niestety amor się nie nadaje do jakich kolwiek sensownych modyfikacji.Określ budżet jaki możesz przeznaczyć na wymianę amortyzatora.Coś doradzimy.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
djski24 Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Dzięki ☺ Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Dzięki Przy postach po prawej na dole masz button do podziękowania.Zachęcam do korzystania.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
djski24 Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Nie widziałem ale bardzo chętnie go nacisne☺ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi