Skocz do zawartości

Jaki buzer polecacie na początek

Editer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Editer napisał:

Jaki buzer polecacie na początek? 

Początek czego?

Opublikowano (edytowane)

To chyba zbroja do DH na przykład 🤔

Albo dzwonek. 

Edytowane przez Łukasz_P
Opublikowano

Cola z wrzuconym mentosem nieźle buzuje :) ,

Fajny buzer jest też jak pszczoła wpadnie w kask.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jest to zbroja tylko na klatkę, ale moje pytanie dotyczyło dyscypliny. 

Opublikowano

@Sziva kolega w innym poście pyta się o rowerek do "prawdziwego" dh, więc zakładam 200mm, dropy i skoki

Pozdrawiam

Krzysiek

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Podepne sie. Bo tez sie rozkrecam. A wiadomo poczatkujacy gleby i drzewa zalicza.  Nie mysle o DH jednak ostre spady mi sie podobaja, no i drzewa czasem mi ciezko omijac. A wolal bym sie nie polamac. Wypatrzylem dosc tania "zbroje" x factor basics II tylko opinie znalezc ciezko. 

Opublikowano
2 godziny temu, Wojtek O. napisał:

Podepne sie. Bo tez sie rozkrecam. A wiadomo poczatkujacy gleby i drzewa zalicza.  Nie mysle o DH jednak ostre spady mi sie podobaja, no i drzewa czasem mi ciezko omijac. A wolal bym sie nie polamac. Wypatrzylem dosc tania "zbroje" x factor basics II tylko opinie znalezc ciezko. 

A rozważałeś może miękką zbroję? Dużo wygodniejsza i lżejsza. Ja mam Racer Mountain Top i po chwili zapominam, że mam ją na sobie, więc mogę się w pełni skupić na jeździe. Szczęśliwie jeszcze jej nie testowałam udarowo. 

Jeśli jednak masz masz potrzebę używania twardej zbroi, to wiadomo - lepiej wtedy poszukać czegoś innego.

Opublikowano

W temacie zbroi to znam sie tyle ze goscie ktorych fotografuje w nich jezdza wala w drzewa skaly i nic. Tak naprawde bede uzywal dosc sporadycznie wiec tez duzo nie chce wydac. Ale pomysl godny przemyslenia

Ogólnie wiem że nie raz warto by mieć tylko na łokcie i kolana innym razem pełny rynsztunek. Musze dobrze przemyślec strategie.

Opublikowano
18 godzin temu, Wojtek O. napisał:

W temacie zbroi to znam sie tyle ze goscie ktorych fotografuje w nich jezdza wala w drzewa skaly i nic.

No do czasu... Kiedyś i te ich zbroje się poddadzą...

Opublikowano

Tez eidzialem kilka tazy jak sie poddaly. Albo nie daly rady