Gość Opublikowano 23 Września 2019 Opublikowano 23 Września 2019 1 godzinę temu, Editer napisał: Jaki buzer polecacie na początek? Początek czego?
Łukasz_P Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) To chyba zbroja do DH na przykład 🤔 Albo dzwonek. Edytowane 24 Września 2019 przez Łukasz_P
mareq Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 Cola z wrzuconym mentosem nieźle buzuje , Fajny buzer jest też jak pszczoła wpadnie w kask. 1
Gość Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 Jest to zbroja tylko na klatkę, ale moje pytanie dotyczyło dyscypliny.
KrzysiekMTB Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 @Sziva kolega w innym poście pyta się o rowerek do "prawdziwego" dh, więc zakładam 200mm, dropy i skoki PozdrawiamKrzysiekSent from my BLA-L29 using Tapatalk
Gość Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 To może zamiast buzera lepsza by była pełna zbroja?
Wojtek O. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Podepne sie. Bo tez sie rozkrecam. A wiadomo poczatkujacy gleby i drzewa zalicza. Nie mysle o DH jednak ostre spady mi sie podobaja, no i drzewa czasem mi ciezko omijac. A wolal bym sie nie polamac. Wypatrzylem dosc tania "zbroje" x factor basics II tylko opinie znalezc ciezko.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Wojtek O. napisał: Podepne sie. Bo tez sie rozkrecam. A wiadomo poczatkujacy gleby i drzewa zalicza. Nie mysle o DH jednak ostre spady mi sie podobaja, no i drzewa czasem mi ciezko omijac. A wolal bym sie nie polamac. Wypatrzylem dosc tania "zbroje" x factor basics II tylko opinie znalezc ciezko. A rozważałeś może miękką zbroję? Dużo wygodniejsza i lżejsza. Ja mam Racer Mountain Top i po chwili zapominam, że mam ją na sobie, więc mogę się w pełni skupić na jeździe. Szczęśliwie jeszcze jej nie testowałam udarowo. Jeśli jednak masz masz potrzebę używania twardej zbroi, to wiadomo - lepiej wtedy poszukać czegoś innego.
Wojtek O. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 W temacie zbroi to znam sie tyle ze goscie ktorych fotografuje w nich jezdza wala w drzewa skaly i nic. Tak naprawde bede uzywal dosc sporadycznie wiec tez duzo nie chce wydac. Ale pomysl godny przemyslenia Ogólnie wiem że nie raz warto by mieć tylko na łokcie i kolana innym razem pełny rynsztunek. Musze dobrze przemyślec strategie.
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 18 godzin temu, Wojtek O. napisał: W temacie zbroi to znam sie tyle ze goscie ktorych fotografuje w nich jezdza wala w drzewa skaly i nic. No do czasu... Kiedyś i te ich zbroje się poddadzą...
Wojtek O. Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tez eidzialem kilka tazy jak sie poddaly. Albo nie daly rady
Rekomendowane odpowiedzi