Skocz do zawartości

Wymiana kierowniy po upadku

lary84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, PrzeLuka napisał:

Bez urazy ale najgorszy jest klient, który nie wie czego szuka :) 

Zdaję sobie z tego sprawę, ale ten wypadek zdarzył się za wcześnie i z moim doświadczeniem nie jestem w stanie sprecyzować czego wymagam od roweru a co dopiero od kierownicy. Prawdopodobnie kupię tą z decatlonu, podjadę oglądnę i zdecyduję, na razie dziękuję za porady dam znać co kupiłem

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, póki nie wiesz czego oczekujesz od roweru nie sensu zbyt długo się zastanawiać i pakować w rower większej gotówki. To przyjdzie z czasem. Zamontujesz, pojeździsz i będziesz wiedział czy zakup okazał się trafiony. Spora część z nas na tym forum ma już jakieś doświadczenie i chcąc nie chcąc doradza z własnego punktu widzenia. Radzimy ale czy zainteresowany skorzysta z porad to już inna sprawa. Zanim przerobiłem swój rower godzinami grzebałem po internecie i zadawałem mnóstwo banalnych pytań.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 godzin temu, lary84 napisał:

Możesz podesłać fotki ? i podaj cenę

Wrzucę po południu :)

Opublikowano

Zakupiłem dziś kiere taką http://www.force-components.pl/index.php?p2639,kod-33026-force-fligh-kierownica-gieta-31-8-680-mm-alu-czarna cena poniżej 80 zł w sklepie stacjonarnym, myślę że będzie ok, pozycja na rowerze jest wygodna jak dla mnie, jeszcze nie było okazji się przejechać, tylko po podwórku ale powinno być ok. A jak zdemontowałem starą kierę to nie było widać gdzie się wygięła, tak precyzyjnie ją wyprostowałem hehe

Opublikowano (edytowane)

Powinna wytrzymać ;) Gratuluje zakupu i oby służyła długo.

Edytowane przez Gość