Piorun Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Witam szajbajków mam problem od kilku dni piszczy mi przedni amortyzator sprężynowy i nie mam pojęcia co może być jego przyczyną amortyzator mam miesiąc był kupiony w sklepie rowerowym nowy jeżdżę głównie po mieście
seraph Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Fabrycznie niedosmarowany. Serwis "zerowy" trzeba mu zrobić.
Piorun Opublikowano 16 Września 2019 Autor Opublikowano 16 Września 2019 23 minuty temu, seraph napisał: Fabrycznie niedosmarowany. Serwis "zerowy" trzeba mu zrobić. Da się to zrobić samemu? Jak tak to co potrzeba mieć by móc to zrobić i jaki Smar, olej do tego jest potrzebny
Gość Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Wystarczy wpisać w YT "serwis amortyzatora sprężynowego" i kliknąć. Ws. smarów mamy osobny wątek w dziale "narzędzia".
Accent_Szaj Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Chłopaki nikt nie zapytał co to za amor. Pytam więc napisz markę i model,bo może to podstawowy amorek
Piorun Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 Tak ogólnie zapomniałem napisać że udało mi się za żegnać problem piszczenia to jest najtańszy amortyzator sprężynowy kupiłem go za 110zl w sklepie rowerowym do tego roweru co mam wystarcza I dzięki za pomoc
Kruk Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 W dniu 9.11.2019 o 20:21, Piorun napisał: najtańszy amortyzator sprężynowy to nie amor, to kowadło lub uginacz jak wolisz
Rekomendowane odpowiedzi