Gość Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Już za tydzień, 21 września, ściganie się na pętli na północnych rubieżach Krakowa. Ktoś z tego grona się wybiera? https://tourdecracovia.com/
Cris92 Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Póki co ja się zastanawiam nad wyścig.cc Tomasza Marczyńskiego. Tyle, że na razie to tylko pomysł, bo bardzo, bardzo mi się poplątało w życiu prywatnym i czort wie co to będzie... Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Jedno nie wyklucza drugiego, można i Tour de Cracovia pojechać i potem też i Wyścig Tomka Marczyńskiego zaliczyć... Ja na pewno zamierzam być na tych drugich zawodach, TdC wciąż jeszcze rozważam... Ale z drugiej strony mam trasę obcykaną, znam tam każdą dziurkę w asfalcie... głupio byłoby z tego nie skorzystać. Mam nadzieję, że prywatnie szybko wszystko się naprawi, cokolwiek tam się u Ciebie dzieje. Edytowane 14 Września 2019 przez Gość
Cris92 Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 O istnieniu TdC nawet nie wiedziałem, więc nie był brany pod uwagę. A z wyścig.cc jeszcze trochę czasu jest więc, zobaczymy. Może się zapiszę na ostatnią chwilę. No i bardziej bym tam jechał po prostu przejechać niż się ścigać Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
Kajgana Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Ja się coraz bardziej zastanawiam. Co prawda z formą jest bardzo słabo, ale ktoś musi zamykać stawkę:) @Łabędź jedziesz?
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Tak, ja się dzisiaj zapisałem. Jeśli nie nastąpi drastyczne załamanie pogody, to wystartuję.
Gość Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 I jak, @Kajgana, byłeś? Jak wrażenia? Ja tam jestem bardzo zadowolony.
Kajgana Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Odpuściłem wtedy, bo mnie jakaś grypa zmogła. Ale ostatnio przejechałem sobie tą trasę, i porównując z czasami z wyścigu, to tempo mieliście mocne!
Rekomendowane odpowiedzi