Antyszprycha Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 @Franz Mauer daj namiar na sklep :)Będę we Wrocku 8 Marca
pikon8 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja już dam sobie spokój z tym pomiarem.Mam siodło na którym jeździ mi się w miarę dobrze.Poradnik z YT, którym się podpierałem przy wyborze siodełka,w moim przypadku prawie się sprawdził...prawie,bo mam uczucie jakby te siodełko co wybrałem było o ciut szersze,to by było wręcz idealne.Jak by więcej sklepów w Szczecinie oferowało taki pomiar,to może przy większej konkurencji któryś z nich miałby w ofercie zrobienie za darmo takiego pomiaru...a tak,tylko ten jeden sklep go wykonuje,i wątpię aby kiedyś była możliwość zrobienia go nieodpłatnie.Chciałem nawet kupić w tym sklepie siodło,ale z tymi dostępnymi "od ręki" to też wyboru w nie było.Niech nikt tutaj nie myśli ,że szkoda mi było dać tą stówkę na pomiar,bo z chęcią bym dał,żeby w końcu jeździć komfortowo ,ale jak mi gościu zaśpiewał ceny,to tak jak Ty zrobiłem wielkie oczy ,i podziękowałem na razie .Może kiedyś zrobię taki myk,że wykonam pomiar w sklepie,i będę już na przyszłość wiedział jakie pasuje pod mój tyłek,a siodło kupię z zewnętrznego źródła,ale jeszcze nie teraz .W tym momencie ujeżdżam świeżo zakupione WTB Rocket,i zobaczę po jakimś czasie(bo teraz jak na razie skromnie z km.) czy mój tyłek z nim się polubi,czy nie.Także "stay tuned",bo jak nie zapomnę ,to napiszę .
Franz Mauer Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Harfa Harryson ul. Robotnicza Dolnośląskie Centrum ROWEROWE. Edytowane 17 Lutego 2018 przez Franz Mauer
Krysztalek78 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 A w Warszawie ktos wie gdzie mozna dokonac takiego pomiaru i ile za to sobie zycza?
LuQ Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 20 minut temu, Krysztalek78 napisał: A w Warszawie ktos wie gdzie mozna dokonac takiego pomiaru i ile za to sobie zycza? Ja pisałem jakiś czas temu do sklepu Kolarski.eu i powiedzieli mi że koszt to 30zł. Wybiorę się do nich jakoś na wiosnę (pytałem się o dobór siodełka nie jakiś konkretnie sposób bo oni tam mają chyba 3 metody: Fizka, ID selle italia i chyba speca) http://kolarski.eu/bikefitting/
animex1997 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Wie ktoś gdzie w Opolskim można zrobić taki pomiar? A najlepiej w Opolu
BennyKing Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 30.05.2017 o 15:59, thigrand napisał: Wie ktoś, czy na pomorzu jakiś sklep ma taki system? Właśnie szukałem i jak by ktoś dalej szukał to w Gdańsku pomiar robią sklep Rowersi a w Gdyni sklep na Morskiej 103 Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez BennyKing
Dmitrij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Czy ktoś korzystał z tego systemu w Warszawie albo w pobliżu (strona Zachodnia)? Nie mogę wygooglować jakoś. Albo mówią że brak pasujących siodełek nawet jak wymierzą tyłek.
Chrismel Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Mają to w "kolarskim" na Sobieskiego i w Airbike. Usługa jest płatna chyba że kupisz finalnie u nich siodełko. Jednak podchodź do tego jak pies do jeża. Zarówno pomiar jak i testowanie siodełka nie musi zakończyć się sukcesem. Ale i tak wychodzi to taniej niż kupowanie w ciemno. 1
Rekomendowane odpowiedzi