koparka333@gmail.com Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Witam Mam ramę Cannonadale Caffeine F1, ale nie mogę zidentyfikowac zainstalowanych sterów. Proszę o pomoc bo wygląda to trochę inaczej niż na filmach na YT i zastanawiam się czy ster górny to nie redukcja na 1 1/8 Pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2017 przez koparka333@gmail.com Dodanie zdjęc Odnośnik do komentarza
Fenthin Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Na to wygląda. Odnośnik do komentarza
koparka333@gmail.com Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) No to ładnie : ] Właśnie idzie fatty i trza będzie nabic stery , których niemam ; [ A jak szukałem redukcji na 1 1/8 to nie znalazłem odpowiedzi : ] Coś pod górkę mam z rowerem dla żony, a ona pyta czy rower będzie na komunie czy pod choinkę : ] Jak ktoś coś widzi to proszę o info : ] Pozdrawiam Moze jakiś namiar na stery pod Fatty`ego tylko tanie bo z mojego projektu 1,5K zrobi się pińc, a kieśnia pustoszeje. Edytowane 29 Maja 2017 przez koparka333@gmail.com Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi