Qonirath Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witajcie, jestem właśnie na etapie zakupu licznika a to co mi najbardziej potrzebne w liczniku to kadencja i możliwość transferu do stravy. Upatrzyłem sobie takie modele sigma rox 10 set teraz w promocji w jednym ze sklepów za 499 pln i tu wszytko okej tylko ze to trochę leciwa konstrukcja lezyne super gps tez można dostać za 500 pln ale tu muszę dokupić jeszcze czujniki bryton rider 410 w wersji E i tez dokupienie czujników meilan m1 tu jesteś zestawie wszystko co myślicie o tych propozycjach, która opcja najlepsza ? Jeśli macie inne propozycje w podobnym budżecie to chętnie rozważę dziekuje i pozdrawiam
Medzamir Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 W tej cenie masz jeszcze IGS50e. Jest na forum dość obszerny temat. Meilan na żywo wygląda o wiele lepiej niż na foto ale przesyłanie treningów tylko po kablu, chyba że Chińczycy już to ogarnęli. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka
Qonirath Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Po kablu to nie problem przy okazji się podładuje, a wiadomo czy meilan korzysta tez z radzieckich sputników ?
Bwebikg Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ja ostatnio kupiłem ridera 410, czujniki miałem już wcześniej. Jak na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony a koszt to 420 zł z bikester.pl To co chcesz czyli połączenie ze strava odbywa się w banalny sposób, po skończonej jedzie wlaczasz aplikacje bryton, ona po bt pobiera ślad i parametry jazdy oraz online synchronizacje się że strava. Parowanie czujników to dosłownie 4 sekund. Co do igi to czytając oponie na tym forum zdecydowałem się że będę połowa właśnie na 410 lub garmin edge 25, padło na to pierwsze 1
Papynsky Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Nie wiem czy jest jeszcze dostępny, ale ja kupiłem swojego 310 za około 220 zł na Ali i polecam!
Qonirath Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz jeszcze dochodzi sigma rox 11 bo tez jest promo, ale jeszcze mam pytanie do posiadaczy Brytona z czujnikiem kadencji a mianowicie jaka jest grubość tego czujnika ? Może pytanie dziwne ale w moim rowerze odległość od ramienia korby do ramy to jakieś 2 cm i nie wiem czy uda się taki czujnik wcisnąć
Eddek Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) 51 minut temu, Qonirath napisał: jaka jest grubość tego czujnika ? Jakieś 7mm mniej więcej, mogę zmierzyć jak wrócę do domu. Ja mam pompkę pod dolnym bidonem na dolnej rurze i czujnik mija się z nią na 1-2mm luzu Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Eddek
Qonirath Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2019 U mnie problem jest taki że ramie korby mia do dolnej rury tylnego trójkąta to właśnie jakieś 2 cm wiec jeśli jest 7mm to powinno się zmieścić
Rekomendowane odpowiedzi