Motke Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 W okolicach Szczecina powstała (a raczej jeszcze powstaje) nowa ścieżka rowerowa. Zaczyna się w Jezierzycach, mija Kołbacz i kończy się w Starym Czarnowie. Odcinek liczy ok. 9 km. Biegnie po starym śladzie kolejki wąskotorowej. Początek w Jezierzycach. Gdzieś trochę dalej. Przecięcie ścieżki z drogą w Kołbaczu. Niedaleko Starego Czarnowa. Trochę wąska. Wymaga dokończenia w miejscach gdzie przecina inne drogi.
Marek Karnecki Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 szkoda kasy - dwaj szosowcy chcący potrenować nie pojeżdzą - bo jadąc nawet po 50 km/h się pozabijają przy mijaniu
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Kasy nie szkoda, a inicjatywa chwalebna. Trasa nie jest budowana z przeznaczeniem wyłącznie dla trenujących na szosie (byłoby to irracjonalne). Więcej - kiedy chce się pojechać (lub potrenować) na szosie, to zwykle omija się DDRki.
panMarcin Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 23:12, Motke napisał: W okolicach Szczecina powstała (a raczej jeszcze powstaje) nowa ścieżka rowerowa. Zaczyna się w Jezierzycach, mija Kołbacz i kończy się w Starym Czarnowie. Odcinek liczy ok. 9 km. Biegnie po starym śladzie kolejki wąskotorowej. Początek w Jezierzycach. Gdzieś trochę dalej. Przecięcie ścieżki z drogą w Kołbaczu. Niedaleko Starego Czarnowa. Trochę wąska. Wymaga dokończenia w miejscach gdzie przecina inne drogi. Może się kiedyś tam wybiorę o sprawdzę jak tam jest, dizęki za cynk
panMarcin Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Zbyszek.K napisał: Droga wygląda coraz lepiej... zdjęcie z 25 lipca. Wzdłuż ul. Pyrzyckiej. Widać spore postępy
Andrzej Kryński Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Za chwilę będzie wyglądała jak ta wzdłuż lotniska przy Eskadrowej... Szybko skończyli, jechałem przez Jezierzyce, koło szkoły, to wyglądało na sporo roboty jeszcze. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Andrzej Kryński ...
AdiGryfinoBIG Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Witam. Mam pytanie do Motke. Jakiego programu albo aplikacji użyłeś do stworzenia takiej mapy z trasą przejazdu ? Aktualnie szukam aplikacji która kreśliłaby mi trasę po gps a następnie wrzucała ją na mapę którą mógłbym w taki sam sposób zapisać i umieścić np na Facebooku. Pozdrawiam.
Motke Opublikowano 31 Października 2019 Autor Opublikowano 31 Października 2019 3 godziny temu, AdiGryfinoBIG napisał: Witam. Mam pytanie do Motke. Jakiego programu albo aplikacji użyłeś do stworzenia takiej mapy z trasą przejazdu ? Aktualnie szukam aplikacji która kreśliłaby mi trasę po gps a następnie wrzucała ją na mapę którą mógłbym w taki sam sposób zapisać i umieścić np na Facebooku. Pozdrawiam. Mam Sigma ROX11 i ten zrzut pochodzi z sigma data center. Ale podobny efekt można uzyskać np smartfon + Endomondo (aplikacja na smartfona i konto na www.endomondo.com)
Rekomendowane odpowiedzi