bartoszmyszkier Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witam. Stałem się szczęśliwym posiadaczem jakich oto obręczy. 36 otworów. Czy ma ktoś wskazówkę jak zapleść taka obręcz aby szprychy przy wentylu nie krzyżowały się? Pierwsza dziura jest u góry i nie jak nie chce mi to ładnie wyjść. Co mogę robić nie tak? Dzięki
bartoszmyszkier Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Dzięki ale widziałem to już i tym sposobem nie wychodzi.
Yan Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ja zaplatałem koła sposobem z filmu i wszystko wyszło poprawnie. Robiłem trzy razy i nie miałem żadnych problemów z poprawnym zapleceniem. Możesz nam wkleić zdjęcie jak to wygląda? Jeżeli na któryś szprychach otrzymujesz pożądany efekt to wystarczy jak rozpoczniesz zaplatanie w innym miejscu. Z moich obliczeń wynika że max w 4 próbach powinieneś osiągnąć pożądany efekt pod warunkiem że nie będziesz się powtarzał lubimyczytac.pl/cytat/73912a
leejoonidas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ta biała taśma na obręczy to jest miejsce gdzie znajduje się otwór pod wentyl.
Kruk Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ja od lat z tym filmikiem zaplatam koła i nie mam problemu Nie wiem co może w nim być nie zrozumiałe?
leejoonidas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Niestety ale kolega robi to pierwszy raz dlatego trzeba go zrozumieć że nie jest to takie proste dla niego i coś czasami mu nie wychodzi. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez leejoonidas
Kruk Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Edyta: Okej widzę...masz niestandardowo nawiercone otwory, zamiast mieć LEWY a potem PRAWY otwór Ty masz wpierw PRAWY a potem LEWY. Nie ja nie mam nic do tego że nie potrafi, tylko to że oglądałem masę tutoriali na necie i ten jest najbardziej dla początkujących
bartoszmyszkier Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Kruk napisał: Edyta: Okej widzę...masz niestandardowo nawiercone otwory, zamiast mieć LEWY a potem PRAWY otwór Ty masz wpierw PRAWY a potem LEWY. Dokładnie i dlatego nie mogę wycelować.
Rekomendowane odpowiedzi