kolunio Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 WitamDzisiaj przyszedł do mnie Fuji Jari 1.5.Zabrałem się za skręcenie roweru i po całej operacji zostały mi następujące części Dodam że montażu wymagał przedni zacisk, koło przednie, mostek przykrecenie kierownicy...Od czego może być to co na zdjęciu?Pozdrawiam i dzięki za pomoc
kolunio Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dziękuję będę szukał teraz gdzie to przekręcić
matiu15 Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Cześć! Gdzie zastosowałeś ten łącznik pancerzy? Druga sprawa: Czy ty na prowadnicy linek przerzutników pod mufą też masz tak, że na lince do przerzutnika tylnego jest dodatkowy plastikowy pancerzy i taka gumowa osłona, a linka przerzutnika przedniego jest goła? Bo nie wiem, czy składający to zgubili czy tak ma być ;p
kolunio Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 Lacznika nie dawałem i roweru już nie mam...
matiu15 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 W porządku z ciekawości - nie sprawdził się? Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi