JaroYarecki Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 Cześć wszystkim, może ktoś z forumowiczów ma namiar na dobrego fizjoterapeutę we Wrocławiu? Od jakiegoś czasu mam problem z nadgarstkiem, ból pojawia się przy zginaniu, nie mogę oprzeć się na tej ręce, co dziwne, pompkę mogę zrobić ale na pięści no i co najgorsze, utrudnia mi to jazdę rowerem
Gość Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 Któreś ze ścięgien. Przerabiałem to po złamaniu z wyrwaniem ścięgna z zaczepu. Prześwietlenie robiłeś? Jak nie to zrób, bo zapewne kumaty fizjoterapeuta bez badań nie ruszy tematu.
ktokolwiek Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Nie wiem czy dobry, ale od jakiegoś czasu oglądam gościa na youtube. Jakbym miał bliżej to bym zajrzał https://purczynski.pl/ 1
Łukasz_P Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Marek jest przekozakiem. Mi sporo pomógł. Ma bardzo „rozległe” spojrzenie na sprawę. Nie skupia się tylko na bolącym „fragmencie”, ale patrzy całościowo na organizm. No i jest/był fizjoterapeutą kadry niepełnosprawnych ciężarowców, więc to o czymś świadczy. 1
JaroYarecki Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Opublikowano 28 Lipca 2019 Dzięki bardzo, prześwietlenia jeszcze nie robiłem ale zrobię no i do tego USG i jak tylko będę je miał to skontaktuję się z tym fizjoterapeuta, trudno chyba o bardziej kompetentna i doświadczona osobę
Łukasz_P Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Swojego czasu u Marka były terminy na miesiąc w przód, więc myślę, że śmiało możesz klepać termin.
JaroYarecki Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Opublikowano 28 Lipca 2019 O kurcze, dobrze żeś o tym wspomniał, to nie czekam na wyniki tylko od razu do niego zadzwonię
Rekomendowane odpowiedzi