Skocz do zawartości

Fizjoterapeuta we Wrocławiu?

JaroYarecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

może ktoś z forumowiczów ma namiar na dobrego fizjoterapeutę we Wrocławiu?

Od jakiegoś czasu mam problem z nadgarstkiem, ból pojawia się przy zginaniu, nie mogę oprzeć się na tej ręce, co dziwne, pompkę mogę zrobić ale na pięści no i co najgorsze, utrudnia mi to jazdę rowerem

Opublikowano

Któreś ze ścięgien. Przerabiałem to po złamaniu z wyrwaniem ścięgna z zaczepu. Prześwietlenie robiłeś? Jak nie to zrób, bo zapewne kumaty fizjoterapeuta bez badań nie ruszy tematu.

Opublikowano

Marek jest przekozakiem. Mi sporo pomógł. Ma bardzo „rozległe” spojrzenie na sprawę. Nie skupia się tylko na bolącym „fragmencie”, ale patrzy całościowo na organizm. No i jest/był fizjoterapeutą kadry niepełnosprawnych ciężarowców, więc to o czymś świadczy. 

• Pomógł 1
Opublikowano

Dzięki bardzo,  prześwietlenia jeszcze nie robiłem ale zrobię no i do tego USG i jak tylko będę je miał to skontaktuję się z tym fizjoterapeuta,   trudno chyba o bardziej kompetentna i doświadczona osobę

Opublikowano

Swojego czasu u Marka były terminy na miesiąc w przód, więc myślę, że śmiało możesz klepać termin. 

Opublikowano

O kurcze, dobrze żeś o tym wspomniał, to nie czekam na wyniki tylko od razu do niego zadzwonię