Łza Włóczynutka Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Wybieram się za chwilę na urlopik do Włoch, w Alpy - tym razem rejon między Bolzano a Milano. Znacie tam jakieś fajne bikeparki lub trasy kolejka linowa + freeride? Na razie jedyne co znalazłem to bike park Bormio, wygląda fajnie, jest kilka singletracków z wysokości 2000 i jedna trasa freeride z wysokości 3000m. https://bormiobike.eu/files/2019/06/Mappa-Bormio_Bike-Park-2019.pdf Wpisane na listę - ale przydało by się coś jeszcze w tamtych rejonach. Jakieś fajne, przyjemne trasy ALL MTB (czyli nie tylko z góry) też lubię i rower mam odpowiedni do podjazdów, więc chętnie się zapoznam jak ktoś ma jakiś rekomendacje. Edytowane 23 Lipca 2019 przez Łza Włóczynutka
tomek70 Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Siema. Nie wiem gdzie będziesz nocował ale ja maju byłem w Riva del Garda. Tras rowerowych jest całe mnóstwo. Widokowo mega. Jeśli chodzi trasy rowerowe z koleją linową to Monte Blado z wjazdem w Malcesine . Osobiście nie jechałem z powodu braku czasu(rodzina). Chętnie tam wrócę typowo na rower .
Łza Włóczynutka Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Opublikowano 25 Lipca 2019 Robię małą przejazdówkę - mamy małego camper-vana, więc będę się przemieszczać swobodnie od campingu do campingu, stacjonując po kilka dni w jednym miejscu i zwiedzając okolice. Dzięki za namiar, możliwe że skorzystam
Malibu71 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Hej . W przyszłym roku wybieram się w okolice Gardy . Ktoś coś wie na temat zjazdówek w tej okolicy ? Jakieś singletracki ? Coś pod enduro ? DH Wiem , że na północy są fajne bikeparki ale jestem uzależniony od rodziny 😉 Pozdr
KrzysiekMTB Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 2 godziny temu, Malibu71 napisał: Jakieś singletracki No Riva to mekka kolarstwa górskiego. Jest tam cała masa singli, od bardzo technicznych po prostsze, jak słynne Tremalzo (chociaż akurat to nic ciekawego). Poszukaj na trailforks. Sporo tam jeździłem, pamiętam jednego singla z ponad 100 switchbackami 😅ale już nie pamiętam jak się nazywał. Ale generalnie pamiętaj, że tam nie ma kolejek więc wszystkie podjazdy trzeba jechać. Pozdrawiam Krzysiek
Malibu71 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Dzięki za podpowiedź ! Oczywiście zaraz sobie posprawdzam co i gdzie . Wygląda to bardzo ciekawie . Już sobie pobrałem Trailforks . Co do kolejek to dla mnie mogą nie istnieć 😉 . Jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi