Marrooxd Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Oto moje pomarańczowe oczko w głowie Merida Matts Drifter z 2002 roku. Rower został złożony od podstaw. Rame kupiłem od koleżanki z pracy i złożyłem na całkiem nowych częściach. Rower posiada pełny osprzęt Alivio czyli manetki, korba, przerzutka przód jak i tył oprócz kasety-kaseta to SLX 9s, łańcuch-HG93 Napęd 3×9, kierownica zoom szerokość 720mm, mostek Controltec z logiem merida, amortyzator rock shox dart 3 z przerobionym tłumikiem-włożłem do niego sprężynę aby działała blokada z manetki pop lock która również jest na pokładzie. Piasty podstawowe Shimano z mocowaniem na center lock, szprychy-DT SWIS Champion, obręcze-mavic, tarcze Shimano (przód ø180, tył ø160mm) hamulce tarczowe hydrauliczne zwykłe m445, opony maxis crosmark Całość waży około 11 kilo Rama oryginalnie byłasrebrno-niebieska (niestety nie posiadam juz zdjec z przed malowania ale jak tylko gdzieś je odkopie to wstawię) natomiast w późniejszym czasie chciałem ją odświeżyć i pomalowałem ją na pomarańczowo, po tym zabiegu rower wyglądał obłędnie, a apetyt rośnie w miarę jedzenia się dodałem jeszcze kilka detali które poprawiają wygląd roweru, a to jeszcze nie koniec przeróbek Edytowane 23 Maja 2017 przez Marrooxd
scarecrow Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Bardzo fajnie to wyszło Podoba mi się ten kolor! 1
Rekomendowane odpowiedzi