Losz Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Hej mam problem z ustawieniem SPD po krótkiej jeździe drętwieją mi zewnętrzne części stóp, kombinuję na wszystkie sposoby, nawet wymieniłem wkładkę... czy jest ktoś kto pomoże mi uporać się z tym problemem?? Edytowane 23 Maja 2017 przez Matt Doprecyzowanie tematu
GBike Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 8 minut temu, Losz napisał: Hej mam problem z ustawieniem SPD po krótkiej jeździe drętwieją mi zewnętrzne części stóp, kombinuję na wszystkie sposoby, nawet wymieniłem wkładkę... czy jest ktoś kto pomoże mi uporać się z tym problemem?? Spróbuj delikatnie przesunąć bloki na zewnątrz buta.
Antyszprycha Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Miałem to samo, pomogło przesunięcie bloku kilka mm do tyłu. Spróbuj też poluzować spd może za sztywno trzymają but.
Losz Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Sprężyny mam zluzowane na maxa, dwie gleby i tak zdążyłem zaliczyć no to ustawiamy dalej, dzięki za odpowiedź dam znać czy się udało.
Gość Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) 11 godzin temu, Losz napisał: Hej mam problem z ustawieniem SPD po krótkiej jeździe drętwieją mi zewnętrzne części stóp, kombinuję na wszystkie sposoby, nawet wymieniłem wkładkę... czy jest ktoś kto pomoże mi uporać się z tym problemem?? Hej. Musisz dobrze ustawić bloki, jak to zrobić znajdziesz chociażby tutaj: Jeśli wyregulujesz bloki problem zniknie jeśli nie, to zacznij używać skarpetek kolarskich kompresyjnych. Więcej informacji na ten temat tutaj: http://warszawskibiegacz.pl/skarpety-kompresyjne-czy-dziala/ Edytowane 24 Maja 2017 przez Gość
Losz Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Opublikowano 26 Maja 2017 Koszystałem z tego poradnika "Szajby" kurcze myślałem że bedzie to prostrze - teraz drętwieją mi środkowe palce.... idzie zwariować..
Rekomendowane odpowiedzi