k4mee7 Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Witam, Nie mam zbytnio doświadczenia bo jeźdzę na Rockriderze 520s a mam zamiar zmienić na coś lepszego. Jakie opinie o Giant trance 4 2017? Opłaca się taki rower kupić jazda bardziej trail niż enduro. Edytowane 16 Lipca 2019 przez k4mee7
Gość Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 Uwielbiam takie zapytania... A użyłeś forumowej wyszukiwarki, jest u nas kilka Trance'ów, wystarczy poczytać wątki o nich i już będziesz mieć pogląd. Czy się opłaca, myślę, że Trance jest dobrą opcją ze zględu na zawieszenie, jakim jest Maestro. Ja ujeżdżam Stance'a i mam wariację tego zawieszenia zwaną Flexpoint i jestem bardzo zadowolony.
k4mee7 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Opublikowano 17 Lipca 2019 Fakt, opinie sprawdzałem same dobre. Raczej miałem na myśli konkretnie ten model z tego rocznika, ewentualnie na co wzracać uwagę i co lubi się psuć.
Gość Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Kupujesz używkę rozumiem. Dokładnie oglądnij zawieszenie, sprawdź luzy boczne, obejrzyj łożyska, sprawdź płynność ugięcia. Reszta jest pancerna.
Ares Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 W specyfikacji fabrycznej ten model to kompletnie nie opłacalna sprawa i nie ma znaczenia czy nowy czy używany.
Rekomendowane odpowiedzi