Macu3 Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Hej, Mam dylemat tyczący się kasku Bell Zephyr, jaki wylicytowałem na allegro. Wiedziałem, że to może być lipa, ale zaryzykowałem - kask miał być nowy, ale powystawowy. Za 230 PLN dostałem coś, co zobaczycie w liku. Niby wszystko jest w porządku, ale jedno ze żeber, że tak to nazwę, ma wyszczerbioną warstwę styropianu, co ktoś próbował lekko zatuszować klejem. Niby nie jest to pęknięcie na całej długości, ale ubytek jest ewidentny. Z drugiej strony jest bardzo podobny, ale na mniejszą skalę. Czy myślicie, że wpływa to na bezpieczeństwo jazdy w kasku i zwrócić produkt, czy też jeździlibyście? https://imgur.com/a/hkJYp85 Dzięki, W. Edytowane 9 Lipca 2019 przez Macu3
Gość Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 3 godziny temu, PrzeLuka napisał: Ja bym to zwrócił sprzedawcy. Ja także.
Gość Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 W dniu 9.07.2019 o 19:07, PrzeLuka napisał: Ja bym to zwrócił sprzedawcy. Ja takoż.
Rekomendowane odpowiedzi