Gość Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Od Kwietnia użytkuję kask Ekoi. Ogólnie cud miód i orzeszki, ale mam z nim mały problem W jego przedniej części pojawiły się nieestetyczne kropki. Myślałem, że to brud. Jednak nie da się go wyczyścić. Po bliższej weryfikacji stwierdziłem, że to uszkodzenia (odpryski) matowej powłoki kasku. Powstały zapewne od piasku którym czasami częstują mnie Tiry. Szczerze mówiąc jestem zawiedziony jakością 3 razy tańszy kask Btwina ma bez porównania trwalszą powłokę. Myślicie że to wystarczający powód, by reklamować kask?
Łukasz_P Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zapewne dostaniesz odpowiedź, że uszkodzenie mechaniczne i po jabłkach. Niemniej spróbować nic Cię nie kosztuje. Napisz do nich na maila/FB. Na szczęście u mnie póki co bez zarzutów.
Gość Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 13 godzin temu, Łukasz_P napisał: Zapewne dostaniesz odpowiedź, że uszkodzenie mechaniczne i po jabłkach. Niemniej spróbować nic Cię nie kosztuje. Napisz do nich na maila/FB. Na szczęście u mnie póki co bez zarzutów. Tak zrobiłem... dziś rano dostałem prośbę o podanie nr zamówienia (cud, ze nie skasowałem maili) i informację, że przekazali sprawę do Francji. Ciekawe co dalej...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 Otrzymałem etykietę na paczkę wraz z prośbą o odesłanie kasku. Tyle tylko, że ja go nie chcę oddawać Wersji z niebieskim styropianem już nie ma a szalenie mi się podoba. Zapytałem co dalej. Czy będzie wymieniony, czy zwrócą mi kasę... w przypadku zwrotu musiałbym zamówić drugi, żeby nie zostać bez kasku...
Rekomendowane odpowiedzi