Skyy0 Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Wczoraj miałem mały wypadek. Załapałem ogromnego snakea. Przez to dętka przebiła się na wylot tak że nie opłaca się jej łatać. Ale dopiero dziś zauważyłem lekkie bicie w kole (około 0,5mm) oraz wielkiego gniota na obręczy charakterystycznego po snakeach. Jeśli uda mi się dodać zdjęcie to pokaże. Około 5mm. Nwm czy da się jeździć. Ale jak to naprostować? Aluminium łamie się przy prostowaniu czy warto? Nie umieszcze zdjęć. Gdyż MAM PONOĆ ZBYT MAŁO PAMIĘCI ABY, DODAWAĆ ZDJĘCIA SUPER Edytowane 1 Lipca 2019 przez Skyy0
Gość Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Nie prostuje się obręczy, to zbyt ryzykowne. Uszkodzoną obręcz należy wymienić na nową.
Skyy0 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Opublikowano 1 Lipca 2019 3 minuty temu, SpiderMAN napisał: Nie prostuje się obręczy, to zbyt ryzykowne. Uszkodzoną obręcz należy wymienić na nową. A gdybym spróbował jeździć z taką obręczą?
Gość Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Co jest nie zrozumiałe w tym zdaniu? "Uszkodzoną obręcz należy wymienić na nową." ??? Dziś wgniecenie, jutro pęknie gdzieś w terenie, z dala od zabudowań, wywalisz glebę, połamiesz się, bo stwierdziłeś, że będziesz oszczędzał na bezpieczeństwie.
Skyy0 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) 8 minut temu, SpiderMAN napisał: Co jest nie zrozumiałe w tym zdaniu? "Uszkodzoną obręcz należy wymienić na nową." ??? Dziś wgniecenie, jutro pęknie gdzieś w terenie, z dala od zabudowań, wywalisz glebę, połamiesz się, bo stwierdziłeś, że będziesz oszczędzał na bezpieczeństwie. Dobra wiesz co. Zamówie już sobie nowe koło a do czasu puki nie przyjedzie muszę się ratować tym. Postaram się naprostować. Jeb*ie to ch*j trudno I tak będzie nowa Edytowane 1 Lipca 2019 przez Skyy0 .
Gość Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 2 minuty temu, Skyy0 napisał: Czemu ukryło mi jedną z odpowiedzi? Na tym forum nie przeklinamy, filtr wykrył próbę przekleństw i wyciął...
Skyy0 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Opublikowano 1 Lipca 2019 Ale były kropki tak aby nie rozpoznało. Dobra nieważne. Zrobie to co już wczesniej pisałem. /do zamknięcia
Ares Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Tak dla potomnych to obręcze po takich akcjach nie wszystkie nadają się na śmietnik. Jednak by to stwierdzić trzeba zapodać więcej szczegółów.
Gość Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 W dniu 1.07.2019 o 09:50, Skyy0 napisał: Ale były kropki tak aby nie rozpoznało. Dobra nieważne. Zrobie to co już wczesniej pisałem. /do zamknięcia Hamuj emocje, bez przekleństw także mogłeś to napisać...
Rekomendowane odpowiedzi