Skocz do zawartości

Jaki licznik rowerowy?

Andrzej1356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Macie jakieś swoje sprawdzone liczniki w przystępnej cenie. Bez różnicy czy przewodowy czy bezprzewodowy. Potrzebuje jakiś na szosę.

Opublikowano

Poczytaj to co już zostało napisane. Wybacz ale nikt lekcji za Ciebie nie odrobi.

Opublikowano
3 godziny temu, Andrzej1356 napisał:

Witam 

Macie jakieś swoje sprawdzone liczniki w przystępnej cenie. Bez różnicy czy przewodowy czy bezprzewodowy. Potrzebuje jakiś na szosę.

Przystępne ceny wraz z dobrą jakością są Sigmy 12.12 i 16.12. (70zł-250zł) - to podstawowe liczniki gdzie masz typowe rowerowe pomiary : czas prędkość odległość kadencja

Następnie myślę Rox 7.0 / 8.0 i kolejny 10.0. (300zł-500zł) - podobnie jak wyżej plus ewentualnie tętno i jakieś podstawowe prowadzenie po śladzie plus zapis jazdy do programów sportowych typu Strava czy Endomondo

No i Garminy 530 / 830 /1030 (tu ceny od 1.300zł do góry - oczywiście można szukać używek np Garmin 520 za ok 700zł) - tu już górna półka z wszystkimi pomiarami, do tego kolorowe wyświetlacze z prowadzeniem po śladzie, nawigacja i masa innych opcji typu segmenty live Strava

Oczywiście jest sporo innych liczników ale ja używałem powyższych marek (obecnie Garmin 530 - super polecam) i dlatego je wymieniłem. Jak jeździsz sporo i masz plany jeździć sporo to pomyśl o drogich Garminach (moża teraz jakiś raty 0% uzyskać)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź i chyba zdecyduje się na produkt sigmy z dolnej półki.

Opublikowano

Ja polecam zajrzeć na dalszy wschód (Bryton).

• Lubię to! 1