Karol_Klimczak Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Hej, rower zakupiony 2 tygodnie temu, ale jak na razie mnie nie zaskakuje *specyfikacja* - Rama dartmoor roots w kolorze red devil rozmiar L - Amortyzator marzocchi 380 CR - Damper marzocchi moto c2r Koła: - Obręcze Dartmoor shield 27,5 - Piasty Dartmoor revolt osie: 20 i 12 - Opony maxxis High Roller II Napęd: - Korba truvativ descendant 36t - Przerzutka sram x9 -> shimano saint - Manetka sram x5 - Kaseta sram PG-950 11-28 - Pedały dartmoor fever V.2 Hamulce: - Avid code - Tarcze Avid 2x 200mm - Kierownica dartmoor nitro HD - Mostek Dartmoor rage v.2 - Stery Dartmoor blink - Sztyca OEM - Siodło dartmoor roots -Suport shimano Xt Waga 16,45 Kg Jak na razie rower sprawuje się znakomicie, jeździ trasy, a w Bielsku ich nie mało (no dobra, Dh jest mało). Pod koniec sezonu wystawię oceny poszczególnych komponentów, a jak na ten moment, to życzę wam tysięcy kilometrów na waszych maszynach. Jak macie jakieś uwagi to zapraszam do komentowania, trzymajcie się, drop! Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Karol_Klimczak Dodanie manetki i wagi
Bujak Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Prosimy o zdjęcia. Bez zdjęć nie liczy się.
Karol_Klimczak Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) 23 minuty temu, Bujak napisał: Prosimy o zdjęcia. Bez zdjęć nie liczy się. Spokojnie już wgrywam Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Karol_Klimczak
Rowerowa Szajba Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 A jak ci się sprawdzą kierownicą bardzo podobną kupiłem do roweru MTB. Tylko po pracy dopiero będę odbierał z paczkomatu :))
Karol_Klimczak Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2019 13 minut temu, Rowerowa Szajba napisał: A jak ci się sprawdzą kierownicą bardzo podobną kupiłem do roweru MTB. Tylko po pracy dopiero będę odbierał z paczkomatu :)) Bardzo dobrze, wytrzymuje, dobrze wygląda i jest dłuuuuuuga
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Piękny sprzętDo kasiny wielkiej możesz nim skoczyć będziesz zadowolony z tamtejszych tras typowe na DH więc rower się tam będzie czuł jak ryba w wodzieTen kolor w dartmoor wymiata Red Devil jest mega jak dla mnie
Karol_Klimczak Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2019 7 minut temu, piter614 napisał: Piękny sprzęt Do kasiny wielkiej możesz nim skoczyć będziesz zadowolony z tamtejszych tras typowe na DH więc rower się tam będzie czuł jak ryba w wodzie Ten kolor w dartmoor wymiata Red Devil jest mega jak dla mnie Dla mnie też, kolory mają piękne! Red devil czy scout green
olaf Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Cześć, napisz czy ten mostek z dartmoora z obracanymi podkładkami do regulacji wysunięcia mostka to dobry patent - czy podkładki pasownie wchodzą w gniazda bez luzu. Na ile włożenie podkładek jest nieutrudnione przez dostępne miejsce na paluchy i dostę kluczem imbusowym
Rekomendowane odpowiedzi