Skyy0 Napisano 25 Czerwiec 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 Mam lekko przymałe rękawiczki MuddyFox rowerowe w rozmiarze S. Znacie jakieś domowe sposoby na rozciągnięcie ich? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Czerwiec 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 Wymienić u sprzedawcy. Odnośnik do komentarza
Skyy0 Napisano 25 Czerwiec 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 1 minutę temu, PrzeLuka napisał: Wymienić u sprzedawcy. Eee chodzi mi o rozciągnięcie. Nie wymianę. Tylko trochę rozciągnąć I bedzie git Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Czerwiec 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 Daj komuś o większej od Ciebie płetwie i niech ponosi jeden dzień Odnośnik do komentarza
Skyy0 Napisano 25 Czerwiec 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 1 minutę temu, Sziva napisał: Daj komuś o większej od Ciebie płetwie i niech ponosi jeden dzień W sumie. Zobaczę dzięki /Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Czerwiec 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 Możesz sprobować je namoczyć i ponosić aż lekko przeschną. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 25 Czerwiec 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 Ja też próbowałbym na mokro łapski wcisnąć i tak ponosić. Odnośnik do komentarza
Skyy0 Napisano 25 Czerwiec 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 1 minutę temu, elmapeto napisał: Ja też próbowałbym na mokro łapski wcisnąć i tak ponosić. 2 godziny temu, PrzeLuka napisał: Możesz sprobować je namoczyć i ponosić aż lekko przeschną. Aktualnie od 30 minut nosze te rękswiczki ale nadal są mokre. Ponosze je do 21 I powino być ok Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 25 Czerwiec 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2019 Po prostu ubierz je na przejażdżkę w ten sposób. Raz, drugi i się rozciągną. Na przyszłość kup swój rozmiar. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi