Kkaaeell Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Ktorys raz z koleji w czasie jazdy rozkrecila mi sie korba. Korba na isis. Da sie ja jakos zregenerowac czy czeka mnie zakup nowej?
elmapeto Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na pewno dobrze dokręcana? Nigdy mi się nie zdarza ,żeby całą się rozluzowała. Wiadomo co jakiś czas dociagam ja trochę jeśli trzeba. Może ten niebieski klej do gwintów?
Kruk Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Godzinę temu, Kkaaeell napisał: Korba na isis Hehehe wierz że nie ma takiego czegoś jak grupa Isis ? to jest system nie grupa Jak śruba Ci się z ramienia odkręca to kup po prostu klej do gwintów i kapnij i po sprawie.
Kkaaeell Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2019 Chodzilo mi ze korba w systemie isis. Firma race face ride. Jak ja zakleje to nie bedzie pozniej potrzeby uzycia lomu do zdjecia?😀
Kruk Opublikowano 24 Czerwca 2019 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Jak Ci się odkręca samo to albo przykręć mocniej albo daj ciut, nie wal dużo, kleju do gwintu i zakręć, jak przesadzisz to i łom nie pomoże
Rekomendowane odpowiedzi