kryminalistyk Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Czy ktoś z Was używa tego rodzaju sprzętu na rowerze? Zaznaczam, że nie potrzebuję współpracy z czujnikami kadencji, mocy, etc. Zależy mi jedynie na sprawnej i pewnej nawigacji, którą mogę wykorzystać przy okazji jako piechur (nie wiem jak w tej roli spisują się urządzenia pod rower - np. 530). Aktualnie mam starego etrexa Vista hcx, ale już nie bardzo daje radę. Chodzi głównie o tempo przesuwu ekranu, kiedy chciałbym po prostu obejrzeć mapę okolicy.
maku1977 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Mam 830 i jest rewelacyjny jako navi. Możemy się kiedyś spiknąć na Pogorii i sobie zobaczysz......
kryminalistyk Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2019 W dniu 23.06.2019 o 11:11, maku1977 napisał: Mam 830 i jest rewelacyjny jako navi. Możemy się kiedyś spiknąć na Pogorii i sobie zobaczysz...... KUrczę, za późno Etrex 35 zamówiony
maku1977 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Opublikowano 25 Czerwca 2019 4 godziny temu, kryminalistyk napisał: KUrczę, za późno Etrex 35 zamówiony No ale wspólna jazda po Pogorii może być aktualna:) z nawigacjami trafimy na miejsce spotkania :)))))
Rafał OneGear Opublikowano 25 Czerwca 2019 Opublikowano 25 Czerwca 2019 ... 35... i słusznie - lepszej opcji nie widzę. Przyjdzie ochota to dokupisz czujniki ANT+ i sparujesz z urządzeniem. Dodatkowo zasilanie na AA jest nie do przecenienia.
kryminalistyk Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2019 Godzinę temu, Rafał OneGear napisał: ... 35... i słusznie - lepszej opcji nie widzę. Przyjdzie ochota to dokupisz czujniki ANT+ i sparujesz z urządzeniem. Dodatkowo zasilanie na AA jest nie do przecenienia. Tak, Rafał, zgadza się - w sytuacji podbramkowej paluszki kupi się wszędzie. Co do czujników - pełna zgoda... 2 godziny temu, maku1977 napisał: No ale wspólna jazda po Pogorii może być aktualna:) z nawigacjami trafimy na miejsce spotkania :))))) MOże się uda - daleko nie mam
nieuchron Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 W dniu 25.06.2019 o 19:26, Rafał OneGear napisał: ... 35... i słusznie - lepszej opcji nie widzę. Przyjdzie ochota to dokupisz czujniki ANT+ i sparujesz z urządzeniem. Dodatkowo zasilanie na AA jest nie do przecenienia. Cześć, Jak tam Twój Etrex 35 po ponad pół roku użytkowania? Jesteś zadowolony? Najbardziej interesuje mnie ile czasu z podświetleniem urządzenie działa na nowych akumulatorach i czy jesteś w stanie przerzucić w terenie trasę z telefonu na nawigację. Ewentualnie czy jest szansa zaczepić nawigację na krótki mostku- 35 mm. Pozdrawiam, Piotr
tmmm Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) znalazłem e trex 35 za 949 zł (razem z uchwytem rowerowym) - e trex 25 za 829 zł (bez uchwytu ale z aktualna mapą) Edytowane 29 Stycznia 2020 przez tmmm rozszerzenie wypowiedzi
Rafał OneGear Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Mam Etrexa 25. Działanie na aku Enellop to ok 11-12 godzin ,podświetlenie ok 50%,w dzień zbyteczne.Mostek 35mm raczej nie - stopka uchwytu ma wymiary 30x30mm - może być trudno.Etrexa 35 można sparować z Garmin Connect Mobile. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Rafał OneGear
Rekomendowane odpowiedzi