Ewka Żalicka Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Wie ktoś ile potrzeba wlać oleju do tego starego amortyzatora? Jestem kompletnie zielona w tym temacie a panowie z "profesjonalnego serwisu" nie odpisują. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Nie mogę znaleźć od rocznika 2006, ale jest od 2003, sądzę, że będzie podobnie. https://www.sram.com/sites/default/files/techdocs/03 SID Service Guide.pdf Odnośnik do komentarza
Ewka Żalicka Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Zrozumiałam że w górne lagi lejemy 3cm oleju 15w, a w dolne lagi po 10cm gęstość 5w? Musze to sama zrobić, nie wiedzą tego w "pro" serwisach Potrzebne są jakieś specjalne klucze do tej operacji? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Zrozumiałam że w górne lagi lejemy 3cm oleju 15w, a w dolne lagi po 10cm gęstość 5w? Musze to sama zrobić, nie wiedzą tego w "pro" serwisach Potrzebne są jakieś specjalne klucze do tej operacji?Powinna być lista potrzebnych narzędzi w manualu. Specjalne raczej nie, ale raczej takie dobrej jakości. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Prosy mogą już nie pamiętać amorka... Nie miej im tego za złe... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
LALA Napisano 11 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2017 Witam, podeślę jutro Pani wszystkie informacje z org. katalogu Rock shox Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi