4michal Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Witam, potrzebuje porady odnośnie pedałów platformowych do szosy. Istnieje jakiś model który jest polecany bardziej niż reszta? Nie mam jakoś zbyt wygórowanych wymagań, żeby mi wytrzymały dłuższą chwilę i tyle. Nie katuje, jeżdże normalnie.
JaW Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Kup Shimano EH500 - platformy z jednej strony, SPD z drugiej. Będą jak znalazł, kiedy postanowisz spróbować zatrzasków. Jeśli nie EH500 to Dartmoor Candy Pro.
Red Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 2 godziny temu, 4michal napisał: Witam, potrzebuje porady odnośnie pedałów platformowych do szosy. Istnieje jakiś model który jest polecany bardziej niż reszta? Nie mam jakoś zbyt wygórowanych wymagań, żeby mi wytrzymały dłuższą chwilę i tyle. Nie katuje, jeżdże normalnie. VP-501 powinny Cię zadowolić
4michal Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jak z łożyskami w vp501? Nie jeżdżę w deszcz, ani po szutrach. Kupiłem jakiś czas temu jakies podstawowe platformy i już guma z nich odpadła i skrzypią. Były tanie ale chwile wytrzymały. Wolałbym dorzucić i mieć na dłuższa chwile. Vp501 okej?
Rekomendowane odpowiedzi