Gość Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nadal nie mogę znaleźć odpowiednich butów dla siebie. Żadne z butów nie będą pasować do mojego czarno niebieskiego ubrania. Nie które buty mają czerwone wstawki albo żółte albo inne jakieś wszystkie prócz niebieskiego i przez to nie pasują do mnie. Jakby były buty jakieś czarno niebieskie, albo czarne z niebieskimi sznurówkami to wziąłbym ale niema takich. A te buty co pisaliście, że są specjalnie dedykowane do jazdy na rowerze to są drogie ponad mój budżet. A chcę do 300 złotych kupić buty i może w tym też budżecie zmieściłby się zakup skarpetek jakiś dobrych. Nie wiem co sobie dobrego wybrać do jazdy na rowerze. NIe mam pedałów spd więc butów spd nie muszę mieć. Czy ktoś może mi coś konkretnego polecić w moim zakresie ? Już od kilku dni buszuje po internecie i nie mogę nic znaleźć dla siebie fajnego co by mi się podobało. Czy możecie mi jeszcze coś pomóc ?
nctrns Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 https://hi-tec.com.pl/kolekcja/mezczyzna/buty-trekkingowe-i-turystyczne/trekkingowe-buty-meskie-rodir-1418-1420-1421Tapatalk'd
Red Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 2 godziny temu, Bartosz_ napisał: Jakby były buty jakieś czarno niebieskie, albo czarne z niebieskimi sznurówkami to wziąłbym ale niema takich. A te buty co pisaliście, że są specjalnie dedykowane do jazdy na rowerze to są drogie ponad mój budżet. Adidas VS Pace czarno niebieskie. Buty turystyczne pod zatrzask sobie daruj bo bez SPD radzą sobie średnio. Z zresztą też
Motke Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 4 godziny temu, Kawasaki napisał: To, że Tobie pasuje jeździć w trampkach [..] ??? Te słowa to są do mnie?
Chrismel Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Jak ktoś szuka butów trekkingowych pod platformy do jazdy zimą to znalazłem coś ciekawego. Są to buty firmy Keen. Ponieważ teraz można rzeczy zimowe kupić sporo taniej rozglądałem się ostatnio za butami. Miałem zawsze problem z włożeniem naprawdę grubej skarpety bo mnie cisnęły nawet kiedy kupowałem buty o numer większe. Przymierzałem te adidasy w których jeździ połowa forum ale są wąskie. I tak przypadkiem trafiłem na buty Keen. Są co najmniej o pół centymetra szersze od standardowych butów trekkingowych które oglądałem. Po włożeniu grubej skarpety zostaje jeszcze sporo luzu. Tu namiary na firmę gdzie kupowałem: https://keen.mmsport.pl/ Z rozmiarówką raczej kiepsko ale jak komuś akurat przypasuje ceny atrakcyjne. Ja nabyłem te: https://keen.mmsport.pl/product-pol-5156-Buty-trekkingowe-meskie-KEEN-OAKRIDGE-MID-WP.html za 269 pln. Uważam że cena jest teraz fajna. Nie wiem jak z trwałością ale nie ślizgają się na pedałach i są mega wygodne.
Rekomendowane odpowiedzi