Standardowox Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Proszę o ocenę czy to normalne? Rower jest nowy, nie wiem czy może żona tak jeździć czy muszę wybrać się do serwisu? Rower kupiony w sklepie rowerowym cenionym w okolicy nie w jakimś markecie. Pozdrawiam z góry dzięki za odpowiedzi. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
WściekłyDzik Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) a)widelec nie siedzi jak należy odkręć mostek, odkręć kapsel obsadź dobrze widelec, dokręć kapsel i powinno grać nie zapomnij o mostku b) brakuje podkładki przez co rura od widelca wystaje za daleko... jak mechanik składał z kartonu mógł zagubić.. trzeba wtedy dosztukować/dociąć rurkę c)niedocięta rura, ale raczej wątpliwe a jak nie lubisz się grzebać, to odwiedź sklep zrobią od ręki Edytowane 12 Czerwca 2019 przez WściekłyDzik
Standardowox Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 a)widelec nie siedzi jak należy odkręć mostek, odkręć kapsel obsadź dobrze widelec, dokręć kapsel i powinno grać nie zapomnij o mostku b) brakuje podkładki przez co rura od widelca wystaje za daleko... jak mechanik składał z kartonu mógł zagubić.. trzeba wtedy dosztukować/dociąć rurkę c)niedocięta rura, ale raczej wątpliwe Dzięki wielkie spróbuje zrobić jak mówisz. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
elmapeto Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Spróbuj jeszcze raz go złożyć . Może lepiej go dopasujesz . Czuć luz na sterze? U mnie też jest delikatna szparka ,ale nie ,aż taka. Nie widać czy brakuje podkładki ,więc to tylko domysł.
Kruk Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Może za słabo bieżnie na amorze nabiłeś.
Standardowox Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 Spróbuj jeszcze raz go złożyć . Może lepiej go dopasujesz . Czuć luz na sterze? U mnie też jest delikatna szparka ,ale nie ,aż taka. Nie widać czy brakuje podkładki ,więc to tylko domysł.Złożyłem od nowa i to samo wygląda że niczego nie brakuje. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Może za słabo bieżnie na amorze nabiłeś.Nie bardzo rozumiem. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Kruk Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Na koronie amora jest nabita bieżnia dolna od sterów: Jeśli jest niedobita do końca to mogą być takie cyrki.
wozo13 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 ta bieżnia wygląda jakby była do góry nogami...odwrotnie nabita
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zdejmij widelec i zrób zdjęcie jak masz nabitą tą bierznie bo też jak kolega wyżej obstawiam że jest założona odwrotnie, przez co rant który ma wejść w dolne stery zapiera się na widelcu
Rekomendowane odpowiedzi