elmapeto Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Cześć. Mam pytanko. Czy ktoś wie może gdzie w Poznaniu mógłbym przymierzyć taki hełm?? Zamówilbym w sieci ,ale na mój stożkowaty dekiel nie wszystko pasuje;-)https://www.domenasportowa.pl/product-pol-131294-Kask-rowerowy-MTB-Author-Creek.html
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie pomogę w kwestii zakupuAle mam kask taki jak cie interesuje i jest bardzo wygodny, wentylacja mega tutaj jedyny minus taki ze kilka razy zeskakiwalem z roweru i zdzieralem kask bo mi coś wyleciało, brak siatki na owadyRegulacja kasku bardzo obszerna, nic nie uwiera i ściskaJuż jeden taki oddał życie za mnie pękł mi na głowie po glebie więc się sprawdził
elmapeto Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 Tak. Już dawno kupiony. Do zamknięcia.
Gość Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Tak. Już dawno kupiony. Do zamknięcia. No fakt nawet na zdjęciu masz ten kaska
elmapeto Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie da się ukryć. Zakup spoko.
Gość Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Może przyda się ten temat komuś nowemu. Zostawię.
Gość Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Jedna opiniaNie sądząAle nie jestem autorem wątku
Wojtek O. Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Jak najbardziej też jestem zadowolony z niego. To mój pierwszy hełmofon i naprawde nic nie uwiera nie gniecie pasuje i w lecie i w "zimie"(okolice 0 to nie zima) jak pod niego cienką polarową czapkę założę. Jest fajniej rozbudowany niz szosowe więc i tył głowy powinien chronić lepiej. Tylko fakt na lato muszę pomyśleć nad siatka bo drobnica leci .... dobrze że nie zgarnąłem żadnego wkurrr. .... żądlaka. Edytowane 29 Lutego 2020 przez Wojtek O.
elmapeto Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 Po dłuższym czasie użytkowania mogę polecić. Jedyną wada to brak siatki przeciw robalom.
Wojtek O. Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 Trzeba tylko dobrze paski wyregulowac by nie przesuwal sie przy upadku i spotkaniu z gleba. Znajomemu przez to lamiacy sie daszek wbil sie w czolo.
Sebciom Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Niestety ostatnio miałem nieprzyjemność przetestować ten kask w praktyce, upadek niemal całą siłą na kask, bez ochrony rękami, przelot przez kierownicę. Kask ochronił głowę, cały porysowany i pęknięty w 2 miejscach. Zrobił co miał zrobić, czyli bez uszczerbku jeśli chodzi o głowę.
Rekomendowane odpowiedzi