duduspl Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam, chce kupić sztyce do roweru Giant Trance x3 która umożliwi mi regulację wysokości siodełka podczas jazdy. Pancerze muszą być poprowadzone na zewnątrz. Chce wydać jak najmniej. bo jak patrzyłem ile takie kosztują to za 1/3 tego kupiłem ten używany rower Co byście polecili nawet używanego?
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja mogę polecić rockshox Reverb, działa bardzo ładnie,Jak jesteś trochę serwisantem amatorem jesteś w stanie zrobić jej pełen serwis samemu
wgi Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja korzystam z tej -> https://www.wiggle.com/brand-x-ascend-ii-105mm-125mm-dropper-seatpost/ Jest spoko
duduspl Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2019 5 godzin temu, piter614 napisał: Ja mogę polecić rockshox Reverb, działa bardzo ładnie, Jak jesteś trochę serwisantem amatorem jesteś w stanie zrobić jej pełen serwis samemu Nawet spoko. Używka za 400zł. A co tam jest do robienia ? Umiem odpowiedzieć hamulce z płynem mineralnym.
Kruk Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 3 godziny temu, wgi napisał: Ja korzystam z tej -> https://www.wiggle.com/brand-x-ascend-ii-105mm-125mm-dropper-seatpost/ Jest spoko A powiedz wysyłają do Polski? Miałeś ją już serwisowaną?
wgi Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Wysyłają - przyszła do mnie bardzo szybko. Na razie przejechałem na niej kilkaset kilometrów (w tym 3 maratony) i wszystko jest ok. Czasami zaskrzypi jak po myciu rower postoi kilka dni ale wystarczy przetrzeć brunoxem i problem znika. Ja brałem 27,2 i w tym zestawie jest kiepska manetka (do baranka). Dokupiłem inną i ładnie działa. Edytowane 10 Czerwca 2019 przez wgi
Kruk Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Właśnie ja też bym jak już szukał 27,2 tylko pytanie czy to wytrzyma 105 kg plus praca na wybojach KS Levi i integra ma dozwolone tylko 90 kg przy tej średnicy. Ja mimo że mam Thomsona to wolałbym Reverba z jednego powodu, prostszy serwis i są części zamienne od ręki.
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Przegląd reverb można zrobić w 1 hCzęści dostępne w sklepach internetowych
Kruk Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja wiem Piter i mnie boli że nie ma 27,2 rozmiaru
wgi Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Limit, o którym pisałeś niestety przekraczam i jak na razie ascend wytrzymała Edytowane 13 Czerwca 2019 przez wgi
Rekomendowane odpowiedzi