maciekbmx Napisano 19 Maj 2017 Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 Wpisujcie się kto z Białegostoku albo okolic może zrobimy jakąś ustawie i wspólny trening mtb lub szosa Odnośnik do komentarza
konop90 Napisano 19 Maj 2017 Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 To jak odezwał się Białystok to się zgłaszam jako szosowy rowerzysta, totalny amator :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
maciekbmx Napisano 19 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 Siema super będzie trzeba się umówić na wspólny trening;) Odnośnik do komentarza
mateuszf1987 Napisano 30 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipiec 2017 Totalny amator SZOSA i MTB. Odnośnik do komentarza
konop90 Napisano 31 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipiec 2017 Teraz już też mogę się dopisać jako amator nie tylko szosa ale i mtb. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
zoltarus Napisano 30 Grudzień 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudzień 2017 Jeżdżę amatorsko na szosie. Znam jeszcze jednego chłopaka, który też by pośmigał w wolnej chwili. Dla waszego info... W Białym regularnie jeżdżą ,,nadaktywni'' i grupa rowerzystów startująca bodajże co czwartek z Podlaskiego Centrum Rowerowego przy ul. Kołłątaja. Warto dowiedzieć się w sklepie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi