Administrator SzajBajk Napisano 19 Maj 2017 Administrator Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 W tej edycji maratonów MTB było zaskakująco dużo wypadków, zerwany łańcuchów i przebitych opon. Poniżej cały wyścig z punktu widzenia 16-go zawodnika w kategorii Open, a jeszcze niżej urywki z moim komentarzem. 2 Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 19 Maj 2017 Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 No na pewno nie jednemu jednak zabrakło prądu Odnośnik do komentarza
suqub Napisano 19 Maj 2017 Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 Jeszcze raz gratuluję Daniel. Wydaje mi się, że osiągnąłem juz planowana lokatę na początku sezonu. Odniosłem wrażenie, że nie pojechales w trupa i miałeś jeszcze zapas. Wspaniałe rokowania na dalszą część sezonu. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 19 Maj 2017 Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 Jest forma, miło się ogląda ! Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Napisano 19 Maj 2017 Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 To kiedy trening pokonywania zakrętów przy wysokiej prędkości? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 19 Maj 2017 Udostępnij Napisano 19 Maj 2017 No groźnie wyglądała ta wywrotka , jednak refleks zawsze w cenie Danielu.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi