Błażej1 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Witam Mam pytanie od pewnego czasu doskwiera mi skrzypienie, strzelanie w kolanie i biodrze. Ostatnio towarzyszy mi przy tym ból. Co na to stosować? Czy lepiej wybrać się do specjalisty?
bbc Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Jak skrzypi i strzela to trzeba przeczyscic i przesmarowac. Jak nie pomoze to do wymiany. A na serio to brzmi powaznie i najlepiej byloby isc do serwisu (lekarza?).Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka
maku1977 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Ewidentne jest to SKS..... Starość.....Kur......Starość Nic Ci nie będzie, wysmaruj sobie czymś rozgrzewającym, i kup sobie coś co wspomaga produkcje kolagenu. Jeśli jednak ból występuje z rana w momencie zastania stawów, to idź do lekarza bo to są początki zapalenia stawów, ale i to Ci nie pomogą bo to się nie cofnie tylko hamuje rozwój.
Błażej1 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2019 Starość raczej nie bo mam 16 lat. Faktycznie lepiej wybiorę się do specjalisty.
maku1977 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Idź, to napewno będą początki zapalenia stawów. Daj znać czy oki??
Rekomendowane odpowiedzi