Nazar Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Witam wszystkich Kupiłem używkę Mio cyclo i wszystko śmiga cudnie z wyjątkiem czujnika tętna. Nie chce się połączyć , nie wiem może ja coś źle robię ?? zakłądam opaskę wchodzę w czujniki -- tętno i daję sparuj nowy czujnik. , kółeczko się kręci kręci i dupa ... ;( Wymieniłem baterię dalej nic Ktoś ma może jakieś pomysły ? , sprzedający mówił że w tamtym roku jeździł i działało bez zarzutu, a jakoś nie mam podstaw żeby mu nie wierzyć. Dodam tylko że urządzenie przywróciłem do ustawień fabrycznych, baterię też w czujniku odwróciłem na chwilę tak jak mówili pozdrawiam wszystkich Edytowane 29 Maja 2019 przez Nazar
Marek Karnecki Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 czujnik nie jest sparowany z innym urządzeniem, smartphonem itp ?
Nazar Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Opublikowano 29 Maja 2019 Model SHRM1G wygląda tak jak ten https://allegro.pl/oferta/mio-cyclo-opaska-do-pomiaru-tetna-ant-bluetooth-7780841733?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=CjwKCAjw27jnBRBuEiwAdjQXDGLF9BfHlx6UHVncQg_-kxpPzNche45mJZQRjAh__i_KhyH83B82oBoCh7oQAvD_BwE
Nazar Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Opublikowano 29 Maja 2019 Tak opaska jest ok, byłem u kumpla łączyła się z jego mio bez problemu, jego opaska z moim tez sie nie łączyła, więc problem tkwi w urządzeniu, piszę do mio , jest jeszcze gwarancja do Lipca
Rekomendowane odpowiedzi