GrochowaMTB Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Chciałbym uzupełnić garderobę w tym roku. Nigdy nie ubierałem się w ubrania z napisami, reklamami. Od jakiegoś czasu ubieram raczej rzeczy wyglądające mało kolarsko. Znacie może jakieś fajne np polówki kolarskie wyglądające jak normalne polówki? Może jakaś bluza, może jakieś spodenki? bez wkładki oczywiście. Na razie rozglądam się. Zrobiło mi się luźniej w portfelu u coś bym dokupił. Oczywiście dobrze aby ubrania spełniały jednak surowe wymagania dla odzieży kolarskiej. Tak abym się nie zagotował i aby mnie też nie przewiało. Obecnie najchętniej jeżdżę w koszulce sportowej brubecka. Ale potrzebuje coś jeszcze.
KryMar1983 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Ja mam spodenki i koszulkę Rocday i są mega, na gravelu luźne ciuchy pewnie będą wyglądać ok Na jesień Endura Hummve i wiatrówka Montane Velo.Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1
Gość Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Takie coś znalazłam: https://sportstore.pl/product-pol-8568-Koszulka-rowerowa-DEPUTY-SHERIFF-Matterhorn-Polo-Shirt-ENDURO.html
Gość Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Też bym sobie tę koszulkę kupił @Sziva ale ten byk rogaty na plecach wygląda okropnie. Jak diabeł. A Też szukam koszulki dobrej na rower.
beskidbike Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Poszukaj w odzieży outdoorowej. Marmot, Arcteryx mają koszulki polo z dobrych materiałów. Spodenki luźne wziąłbym jednak typowo rowerowe np. Endury, w Decathlonie też by się coś znalazło
Fimala Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) 17 godzin temu, GrochowaMTB napisał: Chciałbym uzupełnić garderobę w tym roku. Nigdy nie ubierałem się w ubrania z napisami, reklamami. Od jakiegoś czasu ubieram raczej rzeczy wyglądające mało kolarsko. Znacie może jakieś fajne np polówki kolarskie wyglądające jak normalne polówki? Może jakaś bluza, może jakieś spodenki? bez wkładki oczywiście. Na razie rozglądam się. Zrobiło mi się luźniej w portfelu u coś bym dokupił. Oczywiście dobrze aby ubrania spełniały jednak surowe wymagania dla odzieży kolarskiej. Tak abym się nie zagotował i aby mnie też nie przewiało. Obecnie najchętniej jeżdżę w koszulce sportowej brubecka. Ale potrzebuje coś jeszcze. Ja rozkminiałem zestaw spodenki Endura Humvee + koszula trekkingowa np https://taternik-sklep.pl/koszula-columbia-silver-ridge-ii-ls-shirt.html?gclid=Cj0KCQjwuLPnBRDjARIsACDzGL0In4D1L0J3sE5Sd4EN2LY4S81cAjmrcF4qoQaaLsR8uInOf2lA-JAaAhHoEALw_wcB a do tego potówka pod spód. Ogólnie szedłbym w kierunku koszul trekkingowych, mocno przewiewnych. Edytowane 28 Maja 2019 przez Fimala
beskidbike Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Z tańszych, wcale nie gorszych, zobacz na Attiq, Berens, Radical
GrochowaMTB Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Opublikowano 28 Maja 2019 Przyznam szczerze, że na razie Rocday wygląda najfajniej. Zwłaszcza spodenki w wersji Lite wydają się być sensowne. Ciekawe tylko jak te koszulki się sprawdzają. Ale cena nie zabija więc chyba spróbuję. Może dokupię sobie jeszcze taką koszulę Columbii. Często z dziewczyną włóczymy się po jakiś pałacach i tym podobnych miejscach. Trzeba wtedy jakoś wyglądać
KryMar1983 Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 https://www.1enduro.pl/test-spodenki-rocday-roc-lite/Koszulkę też chwalę i ma pod spodem wszytą szmatkę do okularów. Posiadam taką:Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
beskidbike Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Paaanie...po pałacach to w jakimś fraku
gawel76 Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Spodenki polecam takie https://www.decathlon.pl/spodnie-do-kolan-race-id_8506544.html kupione w dziale żeglarskim, jak dla mnie super. Do tego czarna wstawka na tyłku, więc nie będzie śladu po siodle.
Rekomendowane odpowiedzi