Skocz do zawartości

Poszukuję nietypowych nakładek na pancerz hamulca.

KiLLeXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To złote Ja na foto, coś co zablokuje linkę  hamulca bez pancerza.  Nigdzie tego nie mogę znaleźć. Jest to ori rozwiązanie kellys. 

IMG_20190519_184549.jpg IMG_20190519_184554.jpg

Edytowane przez KiLLeXX
Opublikowano

Ciężka sprawa, widziałem takie końcówki kabli ale ludzie sami sobie dotaczali takie końcówki.

Opublikowano
1 minutę temu, Kruk napisał:

Ciężka sprawa, widziałem takie końcówki kabli ale ludzie sami sobie dotaczali takie końcówki.

Właśnie widzę, że ciężki temat. Jak mam całość w pancerzu, to klamka odczuwalnie wolno odbija. 

Opublikowano

1. (Moim zdaniem) nie ma sensu stosowania, przynajmniej ja go nie znajduję. Ale;

2. Promax ma podobne do kupienia np. na znanym portalu aukcyjnym, koszt ok. 1,5 zł/szt.

Jak dla mnie (na foto) jest już mało miejsca - mocowanie jest blisko kiery, nie ma co zmniejszać tej odległości.

Opublikowano
15 minut temu, zero napisał:

1. (Moim zdaniem) nie ma sensu stosowania, przynajmniej ja go nie znajduję. Ale;

2. Promax ma podobne do kupienia np. na znanym portalu aukcyjnym, koszt ok. 1,5 zł/szt.

Jak dla mnie (na foto) jest już mało miejsca - mocowanie jest blisko kiery, nie ma co zmniejszać tej odległości.

Mógłbyś zarzucić linkiem? 

Opublikowano (edytowane)

Na bank widziałem podobne jak robiłem linki, i na bank był to Promax - nie "wydmuszka" a właśnie wytoczony z alu. Zastanawiam się tylko jak taka tuleja miała by wpłynąć na problem z odbijaniem?

Edit:

1. no ok. może nie identyczne: https://allegro.pl/oferta/koncowka-pancerza-hamulcowego-i-prz-promax-alu-5mm-5218551048

2. A może fajki do hamulców i obciać nadmiar?

Edytowane przez zero
Opublikowano
44 minuty temu, zero napisał:

Na bank widziałem podobne jak robiłem linki, i na bank był to Promax - nie "wydmuszka" a właśnie wytoczony z alu. Zastanawiam się tylko jak taka tuleja miała by wpłynąć na problem z odbijaniem?

Edit:

1. no ok. może nie identyczne: https://allegro.pl/oferta/koncowka-pancerza-hamulcowego-i-prz-promax-alu-5mm-5218551048

2. A może fajki do hamulców i obciać nadmiar?

Dzięki będę testować

45 minut temu, zero napisał:

Edit:

2. A może fajki do hamulców i obciać nadmiar? Dzięki tej tyleji będzie metr mniej pancerza, a nie tak jak teraz 

IMG_20190519_134401.jpg

Dzięki tej tyleji będzie metr mniej pancerza