KiLLeXX Opublikowano 20 Maja 2019 Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) To złote Ja na foto, coś co zablokuje linkę hamulca bez pancerza. Nigdzie tego nie mogę znaleźć. Jest to ori rozwiązanie kellys. Edytowane 20 Maja 2019 przez KiLLeXX
Kruk Opublikowano 20 Maja 2019 Opublikowano 20 Maja 2019 Ciężka sprawa, widziałem takie końcówki kabli ale ludzie sami sobie dotaczali takie końcówki.
KiLLeXX Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Opublikowano 20 Maja 2019 1 minutę temu, Kruk napisał: Ciężka sprawa, widziałem takie końcówki kabli ale ludzie sami sobie dotaczali takie końcówki. Właśnie widzę, że ciężki temat. Jak mam całość w pancerzu, to klamka odczuwalnie wolno odbija.
zero Opublikowano 20 Maja 2019 Opublikowano 20 Maja 2019 1. (Moim zdaniem) nie ma sensu stosowania, przynajmniej ja go nie znajduję. Ale; 2. Promax ma podobne do kupienia np. na znanym portalu aukcyjnym, koszt ok. 1,5 zł/szt. Jak dla mnie (na foto) jest już mało miejsca - mocowanie jest blisko kiery, nie ma co zmniejszać tej odległości.
KiLLeXX Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Opublikowano 20 Maja 2019 15 minut temu, zero napisał: 1. (Moim zdaniem) nie ma sensu stosowania, przynajmniej ja go nie znajduję. Ale; 2. Promax ma podobne do kupienia np. na znanym portalu aukcyjnym, koszt ok. 1,5 zł/szt. Jak dla mnie (na foto) jest już mało miejsca - mocowanie jest blisko kiery, nie ma co zmniejszać tej odległości. Mógłbyś zarzucić linkiem?
zero Opublikowano 20 Maja 2019 Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Na bank widziałem podobne jak robiłem linki, i na bank był to Promax - nie "wydmuszka" a właśnie wytoczony z alu. Zastanawiam się tylko jak taka tuleja miała by wpłynąć na problem z odbijaniem? Edit: 1. no ok. może nie identyczne: https://allegro.pl/oferta/koncowka-pancerza-hamulcowego-i-prz-promax-alu-5mm-5218551048 2. A może fajki do hamulców i obciać nadmiar? Edytowane 20 Maja 2019 przez zero
KiLLeXX Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Opublikowano 20 Maja 2019 44 minuty temu, zero napisał: Na bank widziałem podobne jak robiłem linki, i na bank był to Promax - nie "wydmuszka" a właśnie wytoczony z alu. Zastanawiam się tylko jak taka tuleja miała by wpłynąć na problem z odbijaniem? Edit: 1. no ok. może nie identyczne: https://allegro.pl/oferta/koncowka-pancerza-hamulcowego-i-prz-promax-alu-5mm-5218551048 2. A może fajki do hamulców i obciać nadmiar? Dzięki będę testować 45 minut temu, zero napisał: Na bank widziałem podobne jak robiłem linki, i na bank był to Promax - nie "wydmuszka" a właśnie wytoczony z alu. Zastanawiam się tylko jak taka tuleja miała by wpłynąć na problem z odbijaniem? Edit: 1. no ok. może nie identyczne: https://allegro.pl/oferta/koncowka-pancerza-hamulcowego-i-prz-promax-alu-5mm-5218551048 2. A może fajki do hamulców i obciać nadmiar? Dzięki tej tyleji będzie metr mniej pancerza, a nie tak jak teraz Dzięki tej tyleji będzie metr mniej pancerza
Rekomendowane odpowiedzi