Skocz do zawartości

SHIMANO SH-ME400 ME4

rastahill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy ktoś z Was posiada takowe buty jak w temacie, jeśli tak to proszę o opinie, wady, zalety. Sam szukałem w necie bo nie jestem aż takim leniem :). W temacie spd jestem zielony i będą to moje pierwsze buty tego typu, wiem że można taniej ale raz że mi się spodobały a dwa że nie lubię kupować czegoś tańszego by po czasie stwierdzić że jednak mogłem zainwestować ciut więcej :P. Pedały Shimano PD-M520 takowe planuję kupić a bloki to już sam nie wiem ale pewnie takie jak zaleci sprzedawca by pasowały do tego zestawu. Myślę że jednokierunkowe i liczę że jakoś to przetrwam choć jakie większość strach mnie ogarnia. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Używam te buty. Mi one pasują idealnie, myślę że są spoko na pierwsze buty :) Wad jak na tą chwilę nie widzę:) Zalety to dobre zapięcie, wentylacja spoko i wygoda(ale to zależy od gustu)

Pozdro.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, własnie staram się ogarnąć jakiś sklep gdzie będą te buty na miejscu ale jest kiepsko no ale może w środę udam mi się w końcu takowe przymierzyć,

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witaj rastahill używasz tych butów możesz napisać jak Ci się spisują?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk