Skocz do zawartości

Inny zacisk inna klamka

Piotrusxan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest taka sprawa ze mam hamulec shimano m315 ale to jest za słabe jak na moje i mam pytanie czy jak kupię zacisk shimano slx m7000 to czy będzie działać z klamką m315

Opublikowano

klamka m315 będzie generować za małe ciśnienie poza tym chyba jest inny przewód tzn. inna średnica otworu...niech się jeszcze wypowie ktoś obyty w temacie...chyba był ostatnio podobny wątek

Opublikowano

Podobny ale odwrotny dylemat...

Druga sprawa, to na przyszłość z łaski swojej zadaj sobie ten jakże wielki trud i pisz we właściwym dziale.

po to jest podział na poszczególne działy, aby zawartość forum była przejrzysta.

14 minut temu, wozo13 napisał:

klamka m315 będzie generować za małe ciśnienie poza tym chyba jest inny przewód...niech się jeszcze wypowie ktoś obyty w temacie...chyba był ostatnio podobny wątek emoji3.png

Zgadzam się, to jest totalny bezsens i działać to będzie bardzo średnio, niewspółmiernie do nakładu kasy i pracy.

Kup sobie kompletne hamulce BR-M6000 lub BR-M7000 i nie utrudniaj sobie życia...

Opublikowano (edytowane)

Zgadzam się z Kolegami, to jest bezsensowne rozwiązanie, nie mniej pewnie by to działało jakoś, jak to bywa z Shimano heblami :)

To tak jakby do roweru za 1500 złotych wsadzić by korbę XTR czy XX1 :D 

Edytowane przez Kruk