Skocz do zawartości

Fuji nevada 1.5 29' 2019 - spełnione marzenie

Krystian1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich na wstepie. 

Na początek przybliże swoją historię kolarską. Pierwszym moim rowerem był kross hexagon x1 2015r. Jeździłem nim przez prawie 4latka. Nauczyłem się na nim trochę. Niedawno stwierdziłem ze czas na zmiane i tak o to zakupiłem fuji. Skladanie roweru z kartonu było czystą przyjemnością. Po przesiadce z kół 26' na 29' miło się zaskoczyłem. Bardzo przyjemnie się jeździ rowerem na hydraulicznych heblach oraz z amorem o skoku 100mm. Rower mam niecały miesiąc. Zdążyłem nim przejechać już ~60km ;) . Oficjalnie nie był wazony. Przy wzroscie 177cm i wadze 80kg rama 19' jest dobra. W rowerze zdążyłem zmienić pedały na dartmoor stream oraz przedni hebel na ten sam model (panowie z shimano zapomnieli dać podkladke dolna w klamce przy sprasowywaniu i oddałem na gwarancję) dokupiłem jeszcze bidon i oświetlenie. Moim zdaniem oponki mają niskie opory toczenia i trzymają w każdych warunkach czy to piach czy asfalt. Biegi pieknie wchodzą. Szczerze polecam ten rower w tej cenie.

IMG_20190511_174053.jpg IMG_20190511_174042.jpg IMG_20190511_174029.jpg

Edytowane przez Krystian1999
Opublikowano

Rowerek spoko. Życzę tylko kilometrów,bo 60 to jedna przejażdżka 😉

WściekłyDzik
Opublikowano

rower górski, aż prosi się o rogi dla kierownicy =D, ale maszynka zacna.   Kilometrów ^^