Skocz do zawartości

Sram eagle

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy do regulacji przerzutki sram eagle potrzebny jest ten przymiarki co szaj pokazuje na filmie?

Ktoś coś powie na ten temat?

feabd79e27fa6fa6ea7b3398df085421.jpg

Opublikowano

Napewno pomoże a nie zaszkodzi ale bez niego też da radę. Szajbak robi wszystko pro :)))) 

Opublikowano

Dokładnie, a o orła trzeba dbać, są pod ochroną :)

Opublikowano

Generalnie muszę wyregulowac przerzutkę a chciałem by było zrobione to wersją profesjonalną

Opublikowano

Jeśli masz kasę to nie ma nad czym się zastanawiać. Po coś wresczcie zrobiono ten przyrząd i będziesz miał pewność, że oko Cię nie zawiodło ;) 

Opublikowano

Generalnie byłem ciekaw jak pod to się ustawia, ale w tym przypadku chyba najlepiej będzie zamówić i samemu sprawdzić

Opublikowano

Używałem i bardzo szybko bez zastanawiania. Przymierzasz, regulujesz śrubką jedną lub drugą i po temacie ;) 

Opublikowano

Wyszło szydło z worka po ostatniej krakse hak musiałem lekko ugiąć bo jak bym nie próbował regulować na środkowych nie idzie wyregulowac

Muszę albo kupić nowy hak (tutaj i tak jest potrzebny jeden na zapas) i też by się przydało jakoś zmajstrować coś do prostowania haku

Opublikowano

Zawsze warto kupić hurtem 2/3 haki i mieć w pogotowiu :) ja nawet wożę 1 w torbie w razie W :)