czerwo Napisano 6 Maj 2019 Udostępnij Napisano 6 Maj 2019 Witam, przerzutka nie działa poprawnie wydaje mi się że jest skrzywiona ale nie wiem dokładnie w którym miejscu bo sam wózek wydaje się w porządku hak też ale całość jest wygięta możecie mi pomóc zlokalizować skrzywiony element ? Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 6 Maj 2019 Udostępnij Napisano 6 Maj 2019 (edytowane) Hak krzywy jak nic W co w jechałeś ? Edytowane 6 Maj 2019 przez Kruk 1 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Maj 2019 Udostępnij Napisano 7 Maj 2019 Tak jak pisał kruku krzywy hakZdejmij hak połóż na stole zobaczysz jaki będzie krzywy Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Maj 2019 Udostępnij Napisano 7 Maj 2019 9 godzin temu, Kruk napisał: Hak krzywy jak nic W co w jechałeś ? Dokładnie, widać jak byk, że hak jest wykrzywiony... Odnośnik do komentarza
czerwo Napisano 7 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Maj 2019 Dziękuje za pomoc, w sumie nie pamiętam w co uderzyłem ale całe szczęście że to tylko hak a nie przerzutka Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Maj 2019 Udostępnij Napisano 7 Maj 2019 2 godziny temu, czerwo napisał: Dziękuje za pomoc, w sumie nie pamiętam w co uderzyłem ale całe szczęście że to tylko hak a nie przerzutka Po to właśnie hak jest skonstruowany w taki sposób... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi