Skocz do zawartości

Jakie koła wybrać do mtb?

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje kół 26" single speed najlepiej żeby był to freecoaster do roweru mtb(głównie do skakania po mieście i dircie; amortyzator rock shox 30 Silver). 

Poszukuje jakiś propozycji lub ewentulanie linków do sklepów jak ktoś ma.

Z góry dzięki za pomoc!

Godzinę temu, Wiktor03 napisał:

Poszukuje jakiś propozycji lub ewentulanie linków do sklepów jak ktoś ma.

Z góry dzięki za pomoc!

Widzę, że najnowsze pokolenie, musimy wprowadzić na forum,  dowóz do domu 🤣, 😂

Budżet to podstawa bo zaraz możemy się przekrzykiwać kto ma lepszy pomysł a koła będą po 1000 -1500 złotych za koło a to chyba nie o to chodzi co nie :D 

Nie nie w żadnym razie po prostu poszukuje czegoś nie z najwyższej półki i wiem że pewnie zabrzmi głupio ale Chciał bym sie zmieścić w 500zl ponieważ jest to mój pierwszy taki rower i Chciał bym go z czasem stopniowo ulepszać. A jeśli ktoś ma mocne nerwy i trochę czasu to było by mi miło przy pomocy dobrania całego osprzętu😁

Obręcze w tych kołach ujdą to DT podstawowe, ale DT :) Chcesz to możesz sobie je zakupić tylko od razu mówię, cudów nie oczekuj, a i pamiętaj że to rower do dirtu i takie koła muszą wytrzymać swoje, różne ćwiczenia. Powiedz, ile ważysz?

Ja nie chce bo strikte pod dirt tylko żeby też na przykład "pobawić" się nim na mieście no ale i fakt i tak swoje będą musiały wytrzymać.

A co do wagi to tylko niecałe 60kg przy 170cm wzrostu.