PiotrekS Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 Mam 183 centymetry wzrostu w wieku 14 lat. I boje sie ze za niedługo moje rowery będą na mnie za małe. Chciałbym sie was zapytać ile wy macie wzrostu i na jakich rowerach jeździcie i czy wzost to przeszkoda. Mam nadzieje ze trafi sie ktoś z rowerem dirtowym bo sam na takim jeżdże. Dzięki za pomoc
elmapeto Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 Na razie nie masz kłopotu . 183 to nie jest mega wzrost.
Piotr78 Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 184 cm ma ta wschodząca gwiazda kolarstwa : Poza tym na dircie kolarstwo się nie kończy, bez obaw.
PiotrekS Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Opublikowano 4 Maja 2019 Chodzi o to ze mam 14 lat i jeszcze rosne😬 i czy naprzyklad 190 czy wiecej to przeszkoda
Piotr78 Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 Do dirtu to może być taki wzrost jakimś utrudnieniem, minimalnym, ale mtb, szosa, cx to bez obaw. Planujesz zostać kolarzem? Zawodowcem i zarabiać pieniądze jeżdżąc? Są wysocy kolarze w zawodowym peletonie.
SzpiceR Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 W wieku 14-15 miałem tyle samo a skończyło się na 186
elmapeto Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 55 minut temu, PiotrekS napisał: Chodzi o to ze mam 14 lat i jeszcze rosne😬 i czy naprzyklad 190 czy wiecej to przeszkoda W dzisiejszych czasach masz ten komfort,że rynek sprzętu rowerowego jest na tyle duży ,że bez problemu nawet przy dużym wzroście znajdziesz sprzęt bez większego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi