Krystian1999 Napisano 3 Maj 2019 Udostępnij Napisano 3 Maj 2019 (edytowane) Witam jestem nowy na forum. Kupiłem nowy rower kilka dni temu i mam pierwszy raz hamulce hydrauliczne tarczowe. Tak jak w tytule jak je zabezpieczyc bo rower bedzie stał na zime w garazu i boje sie ze mi zardzewieją. Prosił bym o wyrozumiałość. Dziekuje za odpowiedzi. Edytowane 3 Maj 2019 przez Krystian1999 Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Napisano 3 Maj 2019 Udostępnij Napisano 3 Maj 2019 Do zimy jeszcze daleko. Jezeli je wyczyscisz je i wytrzesz do sucha szmatka to nic się z nimi nie stanie Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 3 Maj 2019 Udostępnij Napisano 3 Maj 2019 Tarcze tak szybko nie rdzewieją Odnośnik do komentarza
Krystian1999 Napisano 3 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Maj 2019 Dziękuję Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 14 Maj 2019 Udostępnij Napisano 14 Maj 2019 Moja bryka stoi pod plandeka przez zimę na balkonie i nie zdarzyło mi się, żeby tarcza zardzewiała, jedynie łańcuch lapie delikatnie korozja, która po czyszczeniu schodzi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi