LICHU Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 (edytowane) Szukam spodenek dla siebie w troszku większym rozmiarze (3xl) Jakie byście byli w stanie polecić z dobrą wkładką tak do 150zł ? Edytowane 1 Maj 2019 przez LICHU Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Nisko budżetu decatlon polecam jednak wtedy trzeba przymierzyćSpodenki mogą być albo typowe kolarskie albo typowe szorty a do tego drugie z wkładką Odnośnik do komentarza
LICHU Napisano 1 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Oglądałem te z decatonu, ale jakoś mnie nie przekonują ta wkładka z pianki.... takie to trochę liche. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Cena nie jest zaporowaMam jesienne spodnie z deca i jest zadowolony mam też gacie z wkładką i też mogę polecić z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza
Łukasz_P Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Na 900’tkach z Deca przejeździłem 2 sezony i jak najbardziej polecam. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Dokładnie mam tylko długie i są co do ceny bardzo dobre Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Rogelli proponuje, musisz się zastanowić czy patrzysz na stylówe czy na wygodę. Dla mnie stylówa to od wagi 80 i mniej Odnośnik do komentarza
LICHU Napisano 2 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Maj 2019 Dokładnie mi to obojętne ma być wygodnie. Tym bardziej że na to będę ubierał jeszcze krótkie spodenki. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 2 Maj 2019 Udostępnij Napisano 2 Maj 2019 Weź te z Decathlonu z żelową wkładką. Są spoko. Z resztą w ruch z pianką też jeżdżę i nie jest źle. Odnośnik do komentarza
LICHU Napisano 2 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Maj 2019 Który model ma ta żelowa wkładkę?? Odnośnik do komentarza
LICHU Napisano 2 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Maj 2019 Ok zaraz sprawdzę czy u mnie w pobliżu są dostępne. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 2 Maj 2019 Udostępnij Napisano 2 Maj 2019 Jeżdżę teraz w długich 900 z szelkami i muszę przyznać ,że są naprawdę spoko. Wczoraj 80 km i dyskomfortu brak. Kupiłem na wyprzedażach ostatnio za 159, stówa taniej niż normalnie i same duże rozmiary były w pobliskim sklepie, więc 2xl dostałem.;-) Odnośnik do komentarza
LICHU Napisano 2 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Maj 2019 (edytowane) Widzę że w Katowice jest jedna sztuka pojadę po pracy zobaczyc. Dam znać wieczorem. Niestety spodenki wymiotło. Macie jeszcze jakieś propozycje?? Edytowane 3 Maj 2019 przez LICHU Odnośnik do komentarza
Sariensis Napisano 14 Maj 2019 Udostępnij Napisano 14 Maj 2019 W dniu 2.05.2019 o 10:38, LICHU napisał: Widzę że w Katowice jest jedna sztuka pojadę po pracy zobaczyc. Dam znać wieczorem. Niestety spodenki wymiotło. Macie jeszcze jakieś propozycje?? W Martes sę fajne spodenki z wkładką, takie szorty z wkładką, z kieszonkami z przodu i jedną na zamek na nogawce, bardzo wygodne i przyjemnie się w nich jeździ nawet na długich dystansach, mam 4 pary w różnych kolorach ;). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi