konop90 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witajcie mam pewien problem przy kołach. Jako, że przestało wiać strasznie mocno postanowiłem zmienić koła na stożkowe i wczoraj wieczorem napompowałem a dziś już w obu kołach prawie nie ma powietrza. Czy da się sprawdzić jakoś samemu którędy ucieka powietrze czy trzeba do serwisu? Oczywiście próbowałem raz jeszcze pompować i słuchać ale nic nie słychać z opony ani wentyla. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Dany Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) 36 minut temu, konop90 napisał: Czy da się sprawdzić jakoś samemu którędy ucieka powietrze Wsadź do miski z wodą i patrz gdzie bąbelki lecą Edytowane 15 Maja 2017 przez Dany Odnośnik do komentarza
konop90 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Aż wstyd, że sam na to nie wpadłem ale cóż na szczęście jest forum :-D Więc sprawdzone i coś lekko ucieka ale tak jakby przy samej obręczy. Więc nie wiem czy to wina opony czy klejenia jej. Ktoś mógłby mniej więcej powiedzieć jaki może być to koszt? Bo chyba zwykła opona się nie nadaje pod szytkę.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Dany Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dnia 16.05.2017 o 11:38, konop90 napisał: Bo chyba zwykła opona się nie nadaje pod szytkę. Myślę, że może tutaj coś znajdziesz: https://roweroweporady.pl/co-to-jest-szytka/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi