maku1977 Napisano 27 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwiecień 2019 Witam, montował ktoś lampkę tylną bontrager flarę rt pod siodełkiem? Generalnie chodzi mi o to aby uniknąć montażu na sztyca bo jest hydrauliczna i podczas chowania nie zostaje na tyle miejsca aby nie było kolizji z uchwytem lampki. Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 nie możesz zamocować do części "stałej"? Odnośnik do komentarza
maku1977 Napisano 1 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Dolna część stała jest poniżej zarysu koła a u góry przy siodełku za mało zostaje miejsca 1 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 1 Maj 2019 Udostępnij Napisano 1 Maj 2019 Ja zakładam jak trollu identycznie bo mam miejsce Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 3 Maj 2019 Udostępnij Napisano 3 Maj 2019 co to za rama że podsiodłówka kończy się niżej niż góra koła? Odnośnik do komentarza
Motke Napisano 4 Maj 2019 Udostępnij Napisano 4 Maj 2019 7 godzin temu, trollu napisał: co to za rama że podsiodłówka kończy się niżej niż góra koła? Miałem podobny problem. Wystarczy, że masz zamontowany błotnik. Poza tym przy pełnym ugięciu lampka w tym miejscu by była miażdżona. Odnośnik do komentarza
maku1977 Napisano 4 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Maj 2019 Trollu masz fotka, bo mam wrażenie ze nie wierzysz..... na kole jest położony przymiar, no i weź pod uwagę jeszcze ugięcie dampera. Odnośnik do komentarza
Motke Napisano 4 Maj 2019 Udostępnij Napisano 4 Maj 2019 (edytowane) Moje rozwiązanie problemu to cataye rapid 3 + uchwyt RM-1 przyczepiony opaską. Edytowane 4 Maj 2019 przez Motke Odnośnik do komentarza
maku1977 Napisano 4 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Maj 2019 No nie pozostanie mi chyba nic innego jak druciarstwo..... opaską do siodełka.... Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 4 Maj 2019 Udostępnij Napisano 4 Maj 2019 15 godzin temu, maku1977 napisał: weź pod uwagę jeszcze ugięcie dampera. jak dla mnie problemu nie ma - w tym momencie montując lampkę zaraz pod nakrętką sztycy jest ona widoczna, przy jeździe po asfalcie damper nie siada do połowy. W terenie lampka z tyłu raczej nie jest potrzebna Odnośnik do komentarza
Motke Napisano 5 Maj 2019 Udostępnij Napisano 5 Maj 2019 5 godzin temu, trollu napisał: przy jeździe po asfalcie damper nie siada do połowy. A powinien. Przynajmniej tak twierdzą inni: https://www.1enduro.pl/regulacja-zawieszenia-poradnik/ Odnośnik do komentarza
maku1977 Napisano 6 Maj 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Maj 2019 No niestety.....bez druciarstwa bym nie zamontował..... 1 Odnośnik do komentarza
Kenakl Napisano 31 Lipiec 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipiec 2020 Sądzę że pod sztycą powinno Ci na spokojnie zmieścić bez kolizji. Sam montowałem tam bontragera. Możesz też zajrzeć tutaj i może inna lampka będzie pasowała ;) Dre Rowery bontrager flate rt Odnośnik do komentarza
siwusek198 Napisano 13 Styczeń 2021 Udostępnij Napisano 13 Styczeń 2021 Posiada ktoś może uchwyt do montażu bontrager flare rt na tylnym widelcu? Odnośnik do komentarza
raven Napisano 14 Marzec 2021 Udostępnij Napisano 14 Marzec 2021 https://bmsbike.com/product-pol-1172176-Czesci-do-swiatel-Bontrager-Flare-Poziomy-uchwyt-swiatel-tylnych.html 1 1 Odnośnik do komentarza
pecio Napisano 21 Kwiecień 2022 Udostępnij Napisano 21 Kwiecień 2022 No to się pochwalę swoim druciarstwem profesjonalnym. Uchwyt zrobiony z grubego aluminium , wyprofilowany , do skręcenia śruby i nakrętki tytan. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi