Szelbi Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Hej! Jeśli ktoś byłby chętny na wspólne wyjazdy z Tychów w kierunku Pszczyny, Oświęcim, Żory, Goczałkowice itd to pisać Sympatyczne dziewczyny mają pierwszeństwo Odnośnik do komentarza
Piwko Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Siemka jc ja jestem z Grojca pod ośw. Ale nie wiem jaką jazdę preferujesz odrazu mogę powiedzieć że ja śmigam enduro trail bo nie posiadam kolarki Odnośnik do komentarza
Szelbi Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ja jestem chyba bardziej z tych amatorów jazdy 40-60km po płaskich ścieżkach Co prawda chętnie spróbowałbym się na jakichś trasach enduro, ale boje się, że mój rozpadający się 9-letni Kross Panic mógłby tego nie wytrzymać Odnośnik do komentarza
Budyn87 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam jestem nowy na forum chciałem się przywitać. Hejka Odnośnik do komentarza
MatiP80 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Witam na forum Nowy sezon czas zacząć:-) Tychy i okolice MTB... Z racji na 10cio letniego syna który ma zajawkę na downhill i czasochłonną pracę, trasy do 40km Odnośnik do komentarza
Slick Tires Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 witam, powiat bier - led sie zglasza, jestem chetny na wyrypy po lesie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi