msstefan Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 Witam, jak naprawić przetarcia lakieru na ramie karbonowej matowej? Powstały od stojaka, w którym przetarły się gumowe uchwyty :/ https://www.dropbox.com/s/1cwc4yinmtuijc4/photo_2019-04-25_13-51-51.jpg?dl=0 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 Najprościej będzie nakleić coś nieprzezroczystego na te miejsca albo dać jedną podłużną naklejkę - np. pod kolor innych akcentów na ramie. Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 Nie wiem czy wiesz ale ramy karbonowe od spodniej części ramy, na dolnej rurze wymagają zabezpieczenia folią ochronną Niektóre firmy zabezpieczają oryginalnie lub dodają naklejkę w zestawie, a czasami jest tak że gwarancja tego wymaga. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 32 minuty temu, Kruk napisał: Nie wiem czy wiesz ale ramy karbonowe od spodniej części ramy, na dolnej rurze wymagają zabezpieczenia folią ochronną Niektóre firmy zabezpieczają oryginalnie lub dodają naklejkę w zestawie, a czasami jest tak że gwarancja tego wymaga. Ale tutaj ucierpiała górna część tylnego trójkąta. Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 aaa to mea culpa Odnośnik do komentarza
Kkarolaa123 Napisano 5 Sierpień 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpień 2022 (edytowane) Wiem mogę poprosic o pomoc jak na prawic rame carbon cube Edytowane 5 Sierpień 2022 przez Kkarolaa123 Odnośnik do komentarza
liftlodz Napisano 9 Sierpień 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpień 2022 Wymienić?Wysłane z mojego motorola razr 5G przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi